Concurs “WorldIT Forensic Contest 2011” pentru tinerii programatori

0
(0)

BitDefender, liderul pieţei româneşti de securitate, este pentru a doua oară consecutiv partener în concursul „WorldIT Forensic Contest”, organizat de portalul wordit.info, ce are ca scop informarea tinerilor programatori cu privire la cele mai recente probleme de securitate care pot apărea şi pregătirea lor pentru a le combate.

Concursul constă într-o serie de provocări lunare, precum analiza unor aplicaţii, mesaje informatice sau bucăţi de cod dezvoltate de colaboratori ai evenimentului pe baza unor situaţii reale. Participanţii au la dispoziţie aproape trei săptămâni pentru rezolvarea fiecărei teme. Premiile sunt acordate lunar şi pot consta în echipamente hardware şi tricouri worldit.info. În cadrul acestei competiţii, BitDefender a lansat o probă de programare specială. Proba se va desfăşura în perioada 12 aprilie – 1 mai, iar câştigătorul are oportunitatea de a obţine un post de programator în cadrul companiei. Pentru înscrieri mai multe detalii AICI.

Scopul concursului este de a scoate în evidenţă problemele de securitate prezente în sistemele informatice pe care le folosim în activitatea zilnică, de a informa utilizatorii asupra unor metode de contracare a lor şi de a aduce la cunoştinţa tinerilor pasionaţi de programare modalităţile în care se desfăşoară procesele de analiză a unui sistem informatic.


 

Faceți clic pe o stea pentru a evalua articolul!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0