Examene Cambridge de limba engleza

0
(0)

Examenele Cambridge de engleza generala sunt cele mai prestigioase examene pe plan mondial pentru cei care studiaza engleza. In fiecare an, peste un 3 milioane de oameni din 130 de tari sustin examene Cambridge, examene care sunt recunoscute pentru angajare sau studiu.

Cele cinci examene din seria principala (KET – Key English Test, PET – Preliminary English Test, FCE – First Certificate in English, CAE – Cambridge in Advanced English si CPE – Certificate of Proficiency in English) iti testeaza cunostintele de engleza de la nivelul de baza (KET – nivel A2 pe Scala Comuna Europeana) pana la nivelul apropiat de cel al unui vorbitor nativ (CPE – nivel C2 pe Scala Comuna Europeana).

Examenele BEC testeaza abilitatile lingvistice folosite in sfera afacerilor internationale la cele trei niveluri: Preliminar, Mediu si Avansat.

Certificatele BEC sunt recunoscute pe plan international si te ajuta sa dovedesti ca ai cunostinte de limba engleza la standardul cerut si le poti folosi in scop profesional.

Calendarul actualizat al examenelor Cambridge 2011

INSCRIERI PENTRU SESIUNEA IULIE 2011CAND
Examenele Cambridge Young Learners English (YLE). Va invitamsa descarcati formularul pentru Bucuresti.1 Aprilie – 14 Mai

NEW! SESIUNE DE EXAMENE Cambridge IN BRASOV

Examenul Computer Based CAE (Cambridge English Advanced) va avea loc in data de 28 mai iar formularele de inscriere pot fi trimise pana la data de 13 mai .

Incepand cu ianuarie 2011, noul cont in care puteti face plata taxelor de examinare este RO88 CITI 0000 0008 2601 2196, la Citibank Europe plc, Dublin – Bucuresti. Va rugam sa urmati procedura de plata detaliata in formularul de inscriere aferent examenului pentru care optati.

Pentru a fi sigur ca esti inscris la examen, puteti  suna la 021-3079600 sau trimite e-mail la contact@britishcouncil.ro in perioada mentionata pe formularul de inscriere.

Vei primi scrisoarea de confirmare prin posta, la adresa pe care ne-ai comunicat-o, pana la data mentionata pe formularul de inscriere. Aceasta va contine detalii legate de locul si orele de desfasurare a examenelor scrise, ziua examenelor orale etc. In cazul In care nu ai primit aceasta scrisoare pana cel tarziu la data mentionata pe formularul de inscriere, este obligatia ta sa contactezi imediat Departamentul Examene al British Council Bucuresti, pentru a cere lamuriri.

Durata examenelor Cambridge

Examenele KET, PET si BEC (toate nivelurile) se desfasoara de obicei intr-o singura zi.

Examenele FCE, CAE si CPE se desfasoara in doua zile: probele scrise in ziua stabilita de Cambridge ESOL iar proba orala intr-o alta zi stabilita de British Council, in perioada mentionata pe formularul de inscriere.

Faceți clic pe o stea pentru a evalua articolul!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0