Admitere 2016 la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) – perioada de inscriere

0
(0)

SNSPA scoate la concurs 750 de locuri la buget dintre care, la Facultatea de Administraţie Publică, sunt 225 de locuri. La Facultatea de Comunicare Şi Relaţii Publice sunt 200 de locuri, la Facultatea de Management sunt 75 de locuri, iar la Facultatea de Ştiinţe Politice sunt 250 de locuri.

La Facultatea de Administraţie Publică, înscrierile se pot face până pe 23 iulie, iar examenul va fi susţinut pe 26 iulie, fiind tip grilă la una dintre disciplinele, la alegere: Economie, Geografie, Istorie, Limba română, Limba engleză sau Stat şi democraţie. Examenul va conta în proporţie de 80% pentru nota finală, 20% reprezentând media de la bacalaureat.

La Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice înscrierile se pot face până pe 22 iulie. Examen va fi scris, la o disciplină, la alegere între: limba şi literatura română, istorie, psihologie şi economie.

La Facultatea de Management înscrierile se pot face până pe 22 iulie. Examenul, care contează în proporţie de 65% pentru media finală, va fi susţinut pe 23 iulie şi va fi un test grilă, cu întrebări dintr-o singură disciplină, la alegere dintre: Economie, Geografie, Istoria României, Limba engleză sau Matematică.

La Facultatea de Ştiinţe Politice înscrierile s-au făcut online şi s-au încheiat pe 16 iulie, după care au urmat două etape de pretestare pe 18 iulie, cu proba scrisă pentru specializările: ştiinţe politice, relaţii internaţionale şi studii europene, şi pe 19 iulie, interviu pentru specializările sociologie şi psihologie.

Faceți clic pe o stea pentru a evalua articolul!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0