Admitere 2019 la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din IașiUniversitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași organizează , pentru anul universitar 2019-2020, două sesiuni de admitere, în iulie si septembrie.

In perioada 15-20 iulie are loc inscrierea candidatilor, iar intre 21 si 23 iulie, selectia candidatilor si afisarea rezultatelor.

Universitatea Alexandru Ioan Cuza are in componenta 15 facultati (Biologie, Chimie, Drept, Economie si Administrarea Afacerilor, Educatie Fizica si Sport, Filosofie si Stiinte Sociale, Fizica, Geografie si Geologie, Informatica, Istorie, Litere, Matematica, Psihologie, Teologie Ortodoxa si Teologie Romano-Catolica).

Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi este cea mai veche instituţie de învăţământ superior din România continuând, din anul 1860, o tradiţie a excelenţei şi inovaţiei în educaţie şi cercetare. Cu peste 23.000 de studenţi şi 750 de cadre didactice, Universitatea se bucură de un important prestigiu la nivel naţional şi internaţional, având colaborări cu aproximativ 280 de universităţi din străinătate.

Toate detaliile despre admiterea 2019 la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași le gasiti aici.