Admitere 2022 – Academia de Studii Economice – ASE Bucuresti

5
(1)

Academia de Studii Economice BucurestiConcursul de admitere la programele universitare de licență ASE Bucuresti pentru anul universitar 2022-2023 incep pe 4 iulie.

Candidații pot opta pentru unul sau mai multe dintre cele 36 de programe universitare de licenţă, cu predare în limbile română, engleză, franceză sau germană, pentru formele cu frecvenţă, la distanţă şi cu frecvenţă redusă.

Facultățile Academiei de Studii Economice din București, care îi așteaptă pe candidați sunt: Administrarea afacerilor, cu predare în limbi străine; Administrație și Management Public; Business și Turism; Cibernetică, Statistică și Informatică Economică; Contabilitate și Informatică de Gestiune; Drept; Economie Agroalimentară și a Mediului; Economie Teoretică și Aplicată; Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori; Management; Marketing; Relații Economice Internaționale.

Înscrierile au loc la începutul lunii iulie, așa cum anunță pagina web instituționalăwww.ase.ro, prin încărcarea documentelor de concurs pe platforma admitere.ase.ro. Perfecționată în urma experienței concursurilor de admitere online din ultimii 2 ani, platforma asigură o interacțiune prietenoasă și facilă a candidatului, care urmează să-și încarce documentele de concurs o singură dată, indiferent de numărul opțiunilor sale. Taxa de înscriere se recomandă a fi plătită tot online, în cadrul procesului de înscriere.

Concursul de admitere iulie 2022 constă în:

  • eseul motivațional (probă eliminatorie, evaluată cu admis/respins)
  • testul de competenţă lingvistică, susținut exclusiv de către candidaţii care optează pentru un program cu predare în limbă străină sau Limbi moderne aplicate și care nu au certificat de competență lingvistică, recunoscut de ASE (detalii);
  • media generală de admitere, ca medie ponderată între media obţinută la examenul de bacalaureat (70%) şi media anilor de studii liceale (30%).

Pentru întrebări și informații detaliate despre Admitere și ASE, candidații au la dispoziție paginile instituționale Admitere Licență 2022FacebookGrup oficial Admitere 2022Instagram.

Faceți clic pe o stea pentru a evalua articolul!

Rata medie 5 / 5. Numărul de voturi: 1