Program Pregătire Admitere 2017 la Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti

0
(0)

Universitatea Politehnica din BucurestiÎn perioada 25 martie – 10 iunie 2017, Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti ( UPB ) organizează un program gratuit de pregătire în universitate la Matematică, Fizică, Chimie și Economie: Program Pregătire Admitere 2017.

Anul acesta organizatorii au pregătit 10 etape de pregătire în vederea admiterii în ciclul de studii universitare de licenţă, acestea urmând să se deruleze în perioada 25 martie-10 iunie.

“Devenită deja o tradiţie a Universităţii Politehnica Bucureşti, campania de meditaţii pentru cele patru discipline de învăţământ se adresează elevilor de liceu din anii terminali, fiind în special o opţiune pentru viitorii absolvenţi ai învăţământului preuniversitar în vederea accederii în învăţământul universitar. Astfel, începând cu data de 25 martie, în fiecare zi de sâmbătă a săptămânii şi până pe 10 iunie, elevii din Bucureşti sau din provincie, vor putea beneficia de acest program de pregătire educaţională, cursurile fiind susţinute între orele 9,00 şi 13,00, în amfiteatrele UPB din Splaiul Independenţei nr. 313“, se arată în comunicat.

Descarca programul de aici

Faceți clic pe o stea pentru a evalua articolul!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0