UMF “Carol Davila” Bucuresti a marit numărul de LOCURI FARA PLATA

0
(0)

Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” din Bucureşti organizează pe 24 iulie examenul de admitere în ciclul de studii universitare de licenţă pentru 2013 – 2014. Anul acesta sunt alocate de la buget mai multe locuri, 900, faţă de 800 câte au fost anul trecut.

Examenul se adresează tuturor candidaţilor care vor să devină studenţi la una dintre cele patru facultăţi ale universităţii: Facultatea de MedicinăFacultatea de FarmacieFacultatea de Medicină Dentară şi Facultatea de Moaşe şi Asistenţă Medicală.

Anul acesta sunt disponibile, la cele patru facultăţi ale UMF “Carol Davila”, 900 de locuri finanţate de la buget şi 520 de locuri la taxă. În ceea ce priveşte numărul de locuri disponibile la buget, pentru Facultatea de Medicină candidaţii vor concura pentru cele 450 de locuri, în timp ce la Facultatea de Medicină Dentară sunt scoase la concurs 140 de locuri la buget. Pentru Facultatea de Farmacie s-au alocat 140 de locuri finanţate de la buget, iar la Facultatea de Moaşe şi Asistenţă Medicală sunt 170 de locuri disponibile la buget.

Pentru înscriere, candidaţii trebuie să-şi întocmească un dosar care să conţină o cerere de înscriere completată de secretari pe calculator şi semnată de candidat după examinarea conformităţii datelor, diploma de bacalaureat, copie după cartea de identitate, copie legalizată a certificatului de naştere, copie legalizată după certificatul de căsătorie, dacă este cazul, adeverinţa medicală în original sau copie legalizată, care să ateste că persoana este aptă pentru învatamânt, 4 fotografii color tip buletin şi chitanţă doveditoare a plăţii taxei de înscriere în valoare de 200 de lei.

De asemenea, sunt necesare adeverinţa din care să rezulte calitatea de student pentru studenţii care urmează o a doua specializare, diplomă de licenţă sau diploma echivalentă cu aceasta pentru absolvenţii instituţiilor de învăţământ superior care doresc să urmeze o a doua specializare şi diploma echivalentă cu cea de bacalaureat în cazul absolvenţilor de liceu care au susţinut examenul de bacalaureat în afara României.

Candidaţii care doresc să urmeze cursurile uneia dintre cele patru facultăţi ale universităţii se pot înscrie pentru a participa la examenul de admitere, în perioada 15 – 19 iulie, între orele 9.00 – 15.00. Taxa de înscriere este de 200 de lei pentru toate facultăţile şi specializările.

Faceți clic pe o stea pentru a evalua articolul!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0