Astazi proba scrisa la limba si literatura romana, sesiunea de toamna

0
(0)

Examenul de BacalaureatAstazi incep probele scrise pentru Bacalaureat, sesiunea de toamna, cu testul la Limba si literatura romana.

42.000 de absolventi de liceu s-ai inscris pentru a doua etapa a Bacalaureatului. Examenul incepe la ora 9.00 si se incheie la ora 12.00.

Candidatii vor sustine marti proba scrisa la limba si literatura materna, miercuri proba obligatorie a profilului, la disciplinele Istorie sau Matematica si vineri  proba la alegere a profilului si specializarii, la una dintre disciplinele Biologie, Chimie, Fizica, Economie, Filosofie, Geografie, Informatica, Logica si argumentare, Sociologie si Psihologie.

Primele rezultate vor fi afisate in 29 august, pana la ora 16.00 si in aceeasi zi, pana la ora 20.00, pot fi depuse contestatiile. Dupa solutionarea contestatiilor, rezultatele finale vor fi afisate in 1 septembrie.

A doua sesiune a examenului de Bacalaureat a inceput in 16 august, cu probele orale si de competente. Pentru sustinerea examenului in a doua sesiune s-au inscris 42.261 de candidati, dintre care 27.848 au absolvit liceul in acest an, iar 14.413 sunt din promotiile anterioare.

Faceți clic pe o stea pentru a evalua articolul!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0