Bac 2010: proba de calculatoare se va simula pe 20 ianuarie

0
(0)

Gata cu vacanta! Incep grijile si preocuparile pentru cei care in 2010 trebuie sa sustina examenul de Bacalaureat. Luna ianuarie aduce pentru elevii de clasa a XII-a simularea probei de calculatoare pe 20.

La proba de calculatoare liceenii vor trebui sa demonstreze ca stiu sa foloseasca Internetul, dar si softurile pentru redactare si calcul instalate pe un computer.

Simularea va incepe la ora 12:30, cand elevii intra in laboratoarele de informatica si vor verifica daca au pe desktop un fisier numit Examen. La ora 13:00 fiecare elev primeste subiectul tiparit si foaia tipizata pentru completarea raspunsurilor.

Elevii vor avea acces la Internet doar in primele 30 de minute, timp in care vor putea rezolva doar subiectele pentru care trebuie sa acceseze diferite pagini de Internet sau sa caute pe Google sau Yahoo. Timpul efectiv de lucru este de 90 de minute.

Testarea efectiva a competentelor digitale se va sustine in perioada 19-29 aprilie.

Bacalaureatul va incepe insa pe pe 15 februarie, cand liceenii vor da prima proba orala la limba romana, iar pe 31 mai vor da proba de limba strana.

Vezi Calendarul complet pentru bacalaureat 2010

Faceți clic pe o stea pentru a evalua articolul!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0