Bac 2010: Proba de evaluare a competentelor lingvistice intr-o limba moderna

0
(0)

Ministrul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Daniel Petru Funeriu, a declarat astăzi, la ora 14.00, că prima parte a probei C din cadrul examenului de bacalaureat, desfăşurată la ora 12.00, a decurs normal, iar procedurile au fost respectate întocmai.

„Pe această cale doresc să mulţumesc profesorilor care au ales astăzi să fie alături de elevi. De asemenea, doresc să mulţumesc personalului din inspectoratele şcolare judeţene şi inspectorilor şcolari judeţeni care au organizat foarte bine acest bacalaureat, cu toate că, în acest an, condiţiile nu au fost dintre cele mai bune. Vreau să mai spun că înţeleg foarte bine nemulţumirile profesorilor, înţeleg foarte bine că trecem printr-o situaţie foarte dificilă cu toţii şi, încă odată, le mulţumesc celor care au ales astăzi să fie alături de elevi”, a declarat ministrul Educaaţiei.

La ora 17.00, ministrul Daniel Petru Funeriu va susţine o nouă videoconferinţă cu inspectorii şcolari judeţeni pe tema organizării examenului de bacalaureat de astăzi. Videoconferinţa va fi urmată de o conferinţă de presă, cel mai probabil în jurul orei 17.45-18.00.

Faceți clic pe o stea pentru a evalua articolul!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0