Bac 2011: azi sunt afisate online rezultatele finale la bacalaureat

0
(0)

Bacalaureat 2011: Rezultatele finale, in urma contestatiilor, la prima sesiune a examenului de bacalaureat vor fi afisate azi, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS). Promovabilitatea primei sesiuni a examenului de bacalaureat la nivelul intregii tari, inainte de depunerea contestatiilor, este de 44,47 la suta.

In Bucuresti inainte de depunerea contestatiilor promovabilitatea a fost de aproximativ de 42,03 la suta. Tot in Capitala au fost depuse aproximativ 9.000 de constestatii, cele mai multe la romana si matematica.

Cei care nu s-au putut prezenta la prima sesiune a examenului de bacalaureat, sau care s-au prezentat dar nu au obtinut media necesara obtinerii diplomei, se pot inscrie pentru cea de-a doua sesiune a bacalaureatului 2011 intre 11 si 15 iulie.

Evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala la limba romana va avea loc in zilele de 22 si 23 august.

Intre 22 si 24 august vor fi evaluate competentele de comunicare la limba materna, in zilele de 23 si 24 august – la limba de circulatie internationala, iar in zilele de 25 si 26 august va avea loc evaluarea competentelor digitale.

Probele scrise vor incepe in data de 29 august cu cea de limba si literatura romana, care va fi urmata in 30 august de cea la limba materna si in 31 august de proba obligatorie a profilului. In data de 2 septembrie va avea loc proba la alegere a profilului si a specializarii.

Afisarea rezultatelor se va face in 4 septembrie pana la ora 16,00 si tot in aceeasi zi vor putea fi depuse contestatiile. Rezultatele finale vor fi afisate in data de 7 septembrie.

Faceți clic pe o stea pentru a evalua articolul!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0