Bacalaureat 2011 sesiunea de toamna – azi incepe inscrierea

Bacalaureat 2011 sesiunea de toamna: Elevii care nu au reuşit să promoveze examenul de bacalaureat din prima sesiune, se pot înscrie începând de astazi până pe 15 Iulie pentru sesiunea de toamnă.
La examenul din toamnă nu se vor putea însă înscrie cei care au fost eliminaţi pentru fraudă. Aceştia nu mai pot participa la următoarele două sesiuni ale examenului de maturitate.

În 22-23 August are loc evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana, în 22-24 August are loc evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba materna, iar in 23 – 24 August, evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala.

In perioada 25 – 26 august se va organiza evaluarea competentelor digitale.

Probele scrise incep pe 29 August, cu examenul la Limba si Literatura Romana. O zi mai tarziu se va sustine examenul la Limba si Literatura Materna. In ultima zi a lunii august, absolventii de liceu vor sustine proba obligatorie a profilului si in 2 septembrie proba la alegere a profilului si specializarii.

In 4 septembrie vor fi afisate rezultatele, pana la ora 16.00, dupa care vor fi depuse contestatiile, respectiv in intervalul orar 16.00 – 20.00.

Contestatiile vor fi rezolvate in intervalul 5-6 Septembrie, iar in 7 septembrie vor fi afisate rezultatele finale.