Daniel Funeriu despre rezultatele la BAC: “Rezultatele bacalaureatului din acest an sunt oglinda societatii noastre de azi si arata ca Romania este la rascruce”

0
(0)

Daniel FuneriuMinistrul Educatiei, Daniel Funeriu, a declarat luni, la “Tema zilei” de pe TVR 1, ca toata lumea s-a preocupat de cei care au picat examenul de Bacalaureat, dar uita de cei care au promovat: “Cadrele didactice din Romania s-au saturat sa fie partase la un sistem care face rabat de la corectitudine”. In privinta aspectului financiar, ministrul a declarat, potrivit Hotnews.ro: “Facem tot ceea ce Romania poate sa-si permita astazi”.

“Legea Educatiei Nationale prevede invatamantul profesional ca ruta intarita si in toate locurile in care nu se face carte pentru a se obtine un Bacalaureat va fi o analiza foarte serioasa. Este vorba despre transformarea locurilor in care BAC-ul nu se ia” in locuri in care sa se petreaca un proces relevant, “de exemplu invatamantul profesional”, a mai declarat Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, la televiziunea publica.

Tot ieri, Daniel Funeriu a sustinut si o conferinta de presa.

Declaraţie de presă a ministrului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Daniel Funeriu, în legătură cu rezultatele examenului de bacalaureat 2011, descarcă aici (fişier video)

Faceți clic pe o stea pentru a evalua articolul!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0