Fara sport la bacalaureatul 2010

0
(0)

Pentru ca asa e in Romania si nu poate sa treaca un ciclu scolar fara schimbari Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, uimeste opinia publica prin dorinta de  schimbare a examenului de Bacalaureat incepand cu 2010.

Potrivit acesteia, examenul de Bac va consta din trei probe scrise si doua probe orale – in timpul anului scolar, plus sustinerea unui proiect. Conform reprezentantilor Ministerului, sportul nu va mai reprezenta o varianta de examen pentru proba F.

Prin aceasta, conducerea Ministerului incearca sa faca trecerea pe evaluarea pe competente. Din cele trei probe orale, doua vor fi la limba romana si una la limba straina.

La Bacalaureatul propriu-zis se vor sustine doar trei examene – unul din acestea fiind un examen scris la limba si literatura romana.

De asemenea, in noul proiect de modernizare a examenului de Maturitate este inclusa o proba obligatorie, in functie de profilul candidatului. Pentru domeniul stiintific si tehnic va fi matematica, iar la filologie istoria Romaniei.

Bafta pentru `norocosii` care vor sustine bacalaureatul in 2010!

Faceți clic pe o stea pentru a evalua articolul!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0