Inscrierile la examenul de bacalaureat au inceput ieri

0
(0)

Gata! De ieri s-a dat startul înscrierii la prima sesiune a examenului de bacalaureat  2011. Aceasta se va derula în perioada 23 – 27 mai, urmând ca între 6 şi 8 iunie să aibă loc prima probă (evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română).

Conform metodologiei examenului de bacalaureat 2011, pentru candidaţii din seria curentă, înscrierea se face de către profesorii diriginţi care întocmesc tabele ce cuprind opţiunile pentru probele de examen şi semnătura elevilor.

Persoanele care au terminat liceul în anii precedenţi, dar nu au susţinut bacul sau nu au obţinut notă de trecere trebuie să se înscrie la unitatea de învăţământ pe care au absolvit-o.

Cei care nu au luat examenul de bacalaureat în sesiunile organizate începând cu anul 2003 pot solicita recunoaşterea unora dintre probele promovate.

Elevii care au obţinut premii individuale la concursuri/olimpiade şcolare internaţionale recunoscute de MECTS au posibilitatea de a-şi echivala, la cerere, proba scrisă de examen la disciplina la care au obţinut premiul. Echivalarea se face cu nota maximă.

calendar examen bacalaureat 2011

Calendar examen bacalaureat 2011

Faceți clic pe o stea pentru a evalua articolul!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0