Ministrul Educatiei: “Subiectele de bacalaureat trebuie sa continue linia ‘mediu-plus'”

0
(0)

Remus Pricopie, ministrul Educatiei: Subiectele de bacalaureat trebuie sa continue linia ‘mediu-plus’, fara exercitii cu dificultate de olimpiade

Remus Pricopie, ministrul Educatiei, a declarat ca subiectele pe care elevii le vor avea de rezolvat la Bacalaureat trebuie sa continue linia ‘mediu-plus’. Subiectele de BAC trebuie sa fie fara exercitii cu dificultate de olimpiade, la fel ca in anul precedent, a cotinuat Pricopie, citat de Agerpres.

Declaratiile au fost facute joi la Timisoara, in cadrul unei intalniri regionale pe care ministrul Educatiei a avut-o la Universitatea de Vest cu cadre didactice, directori de scoli, lideri sindicali din preuniversitar si elevi, relateaza Agerpres.

Ministrul Remus Pricopie a dat exemplul unor tineri care au plecat la studii la unele dintre cele mai renumite universitati din Statele Unite ale Americii, unde cunostintele pe care le aveau de la finalul liceului i-au clasat mult deasupra celorlalti colegi americani, propulsandu-i direct in anul II de studiu.

Faceți clic pe o stea pentru a evalua articolul!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0