Rezultatele la simularile Evaluarii Nationale si Bacalaureatului afisate azi

0
(0)

Examenul de BacalaureatMediile obţinute de cei peste 450.000 de elevi ai claselor a VIII-a, a XI-a şi a XII-a la simulările Evaluării Naţionale şi Bacalaureatului sunt afişate vineri.

Simularea pentru Bacalaureat a fost în 14 martie la limba română, în 14 martie la limba maternă şi în 16 martie la istorie pentru profilul umanist şi la matematică pentru profilul real, la cele trei probe participând atât elevii din clasa a XII-a, cât şi cei din clasa a XI-a. Ultima probă de la simularea Bacalaureatului a fost în 17 martie, fiind susţinută doar de elevii clasei a XII-a, care au avut de ales, în funcţie de profil şi specializare, una dintre materiile biologie, chimie, fizică, economie, filosofie, geografie, informatică, logică şi argumentare, sociologie şi psihologie.

Rezultatele simulării de la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat vor fi afişate la şcolile unde învaţă elevii care au susţinut probele scrise.

Notele nu vor fi trecute în catalog decât la solicitarea expresă a elevilor, urmând să fie analizate de profesori cu elevii, la şedinţele cu părinţii şi în consiliul profesoral, în vederea îmbunătăţii performanţelor şcolare.

Faceți clic pe o stea pentru a evalua articolul!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0