Sesiune speciala Bacalaureat 2013

0
(0)

Sesiunea speciala a Bacalaureatului 2013 se va desfasura in perioada 18 mai – 31 mai 2013, informeaza Ministerul Educatiei. Sesiunea speciala este organizata pentru elevii din clasele a XII-a/a XIII-a care participa la loturile olimpice si la competitiile sportive si artistice internationale care se desfasoara in perioada sesiunii normale de bacalaureat.

Ministerul Educatiei a publicat miercuri, 20 februarie, o nota care prevede ca “pentru asigurarea participarii elevilor din clasele a XII-a/a XIII-a la loturile nationale de pregatire pentru competitiile internationale si la competitiile internationale 2013”, sesiunea speciala de bacalaureat de anul acesta se va desfasura in perioada 18 mai – 31 mai 2013.

“In conformitate cu prevederile Metodologiei de organizare si desfasurare a examenului de bacalaureat 2011, valabila si pentru anul 2013, (…) ‘MECTS organizeaza in fiecare an scolar o sesiune speciala de bacalaureat, pentru elevii din clasele a XII-a/a XIII-a participanti la loturile olimpice si la competitiile sportive si artistice internationale care se desfasoara in perioada sesiunii normale de bacalaureat. Calendarul sesiunii speciale se aproba prin ordin al ministrului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului'”, se arata in  nota publicata de minister .

Faceți clic pe o stea pentru a evalua articolul!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0