Subiecte bac 2011 la matematica si istorie

0
(0)

Subiecte la examenul de bacalaureat 2011:  la Matematica a fost extrasa varianta 5, cu trei subiecte a cate 30 de puncte fiecare, iar la Istorie, varianta a avut de asemenea trei subiecte: primul cu doua texte, unul despre Vlad Tepes, iar celalalt despre Matei Basarab, elevii avand de raspuns la sapte cerinte.

Subiecte Matematica bac 2011: La tipul M1, pentru profilul real, elevii au avut de rezolvat trei subiecte fiecare de cate 30 de puncte. La primul subiect, primul punct a fost pe multimi, al doilea cu axa de simetrie a parabolei, al treilea subpunct tot demultimi, iar subpunctul sase a fost de trigonometrie.

Subiectul al doilea – o matrice cu 3 subpuncte si un polinom cu 3 subpuncte. Subiectul al treilea – o functie cu 3 subpuncte.

Subiecte Istorie bac 2011: varianta extrasa a avut de asemenea trei subiecte: primul cu doua texte, unul despre Vlad Tepes, iar celalalt despre Matei Basarab, elevii avand de raspuns la sapte cerinte. Al doilea subiect a cuprins un text despre istoria Europei, iar cerintele au facut referire la al Doilea Razboi Mondial.

Cel de-al treilea subiect este elaborarea unui eseu de aproximativ doua pagini despre statul roman modern si relatiile internationale din secolul XIX si prima jumatate a secolului XX, potrivit  CityNews.ro.

Faceți clic pe o stea pentru a evalua articolul!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0