Subiectele la română la BAC 2021

5
(1)

Elevii de la profilul real au primit la subiectele la română la BAC 2021 un text de Șerban Cioculescu – ”Viața lui I. L. Caragiale”, potrivit observatornews.ro. La subiectul al doilea candidații au avut de comentat un text de Ion Vinea – ”Drum”. Ultimul dintre subiectele la română la bacalaureat 2021 a fost un eseu despre particularitățile unei nuvele studiate.

La punctul B, candidații au avut de redactat un text argumentativ despre „dacă greutățile vieții pot îngreuna sau nu realizarea responsabilităților față de familie”. „Redactează un text de minimum 150 de cuvinte în care să argumentezi dacă greutățile vieții pot determina sau nu neglijarea responsabilităților față de familie, raportându-te atât la informațiile din fragmentul de text extras din volumul “Viața lui I.L Caragiale” de Șerban Cioculescu, cât și la experiența personală sau culturală”, sete cerința de rezolvare a subiectului la română.
La subiectul al doilea candidații au avut de comentat un text de Ion Vinea – ”Drum”. Ultimul dintre subiectele la română la bacalaureat 2021 a fost un eseu despre particularitățile unei nuvele studiate.

La profilul uman între subiectele la română la BAC 2021 a fost un eseu despre particularitățile unui personaj dintr-o nuvelă studiată.

 

Baremul la română la BAC 2021 a fost publicat de Ministerul Educației, pe site-ul dedicat examenului de bacalaureat. Baremul arătă cum sunt notate subiectele la română primite de absolvenții de liceu la prima probă a bacalaureatului 2021.
Descarcă documentele:
Bacalaureat 2021 – baremul la limba română, real
 

Faceți clic pe o stea pentru a evalua articolul!

Rata medie 5 / 5. Numărul de voturi: 1