Taxe examen bacalaureat 2011

0
(0)

Ministerul Educatiei a stabilit taxele pentru examenul de bacalaureat 2011 pe care le vor plati absolventii invatamantului liceal, profesional si postliceal.

1. Examenul de bacalaureat

–    Candidatii din promotiile anterioare, care au sustinutde cel pulin doua ori examenul de bacalaureat si care se prezinta la toate probele examenului de bacalaureat achita suma de 225 lei

–   in celelalte cazuri:

o       Inscriere – 5 lei
o        Sustinerea probei de competente digitale 40 lei

o        Sustinerea probei de competente intr-o limba de circulatie internalionala 60 lei

o        Sustinerea unei probe scrise 20 lei

o        Sustinerea probei de competente lingvistice de comunicare orala in limba romAana, sau de comunicare orala in limba materna 20 lei

 

2. Examenul pentru obtinerea atestatului de catre absolventii claselor de matematica-informatica, intensive informatica, ai claselor cu studiu intensiv si bilingv al limbilor straine si cu predare in limbile minoritatilor, ai claselor cu profil pedagogic, specializarea invatatori educatoare

– Candidatii care au sustinut in anii anteriori de cel putin doua ori examenul si care se prezinta la examen achita suma de 40 lei.

3. Examenul de certificare a competentelor profesionale in invatamantul liceal, filiera vocationala
–  Candidatii care au sustinut in anii anteriori de cel putin doua ori examenul si care se prezinta la examen achita suma de 40 lei.

4. Examen de certificarea competentelor profesionale nivel 1, 2 si 3

–   Candidatii care au sustinut in anii anteriori de cel putin doua ori examenul si care se prezinta la examen achita suma de 40 lei.

5. Examen de certificarea competentelor profesionale nivel 3 avansat

–    Pentru inscriere candidatii achita o taxa stabilita la nivelul centrului de examen, considerandu-se numai cheltuielile  aferente inscrierii (copierea documentelor, eliberare de adeverinte, etc). Aceasta taxa nu poate depasi 10lei/candidat.

–  Pentru sustinerea examenelor de finalizare a studiilor candidatii vor achita taxa de 160 lei/candidat

 

Faceți clic pe o stea pentru a evalua articolul!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0