Caravana EUB alaturi de studentii aflati in sesiune

0
(0)

Caravana Cărţii Ştiinţifice a Editurii Universităţii din Bucureşti (EUB) rămâne, începând de luni, 10 iunie 2013, timp de o săptămână, în fiecare zi de la ora 09:00, la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei (Şos. Panduri, nr. 90).

Unele dintre specializările ce se regăsesc în volumele expuse în Caravană sunt: psihoterapia experienţială a unificării, psihologia clinică, psihodiagnoza clinică, etica în psihologia educaţiei, neuroştiinţa cogniţiei, filosofia minţii. Oferta caravanei include şi alte apariţii EUB în materie de ştiinţe socio-umane.

De-a lungul săptămânii vor avea loc diverse evenimente. În data de 10 iunie 2013 va avea loc conferinţa Sănătatea mintală – de la dezinstituţionalizare la incluziune organizată de Departamentul de Psihologie Specială al Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din cadrul Universităţii din Bucureşti în parteneriat cu fundaţiile Estuar, Comber România şi Motivation România, ca parte a unui proiect dedicat facilitării accesului pe piaţa liberă a muncii pentru tinerii şi adulţii cu probleme de sănătate mintală.

În perioada 14-15 iunie 2013 va avea loc workshop-ul Teoria minţii şi design-ul social al minţii organizat de programul de master în ştiinţe cognitive Open Mind din cadrul Universităţii din Bucureşti, cu sprijinul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, având participanţi din ţară şi din străinătate.

Faceți clic pe o stea pentru a evalua articolul!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0