252 de scoli castigatoare in cadrul editiei 2012 a campaniei “Profi te premiaza!”

0
(0)

Ediția 2012 a campaniei „PROFI te premiază!” s-a încheiat miercuri, 5 decembrie, cu prezentarea oficială a celor 252 de școli câștigătoare. Prezentarea a avut loc în cadrul unei ceremonii de premiere care a reunit în Aula Bibliotecii Centrale Universitare din București reprezentanți ai magazinelor PROFI și ai Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS) – partener al campaniei, sute de directori de școală, elevi și părinți din toată țara, alţi parteneri de campanie și jurnalisti.

Campania de responsabilitate socială „Profi te premiază!” s-a desfășurat în parteneriat cu Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, în perioada 13 august – 15 noiembrie. Fiecare dintre cele 126 de magazine PROFI existente la momentul lansării ei a  decernat câte un premiu întâi (o rețea compusă din 15 netbook-uri, un laptop și un router WiFi) și un premiu doi (un videoproiector).

„PROFI te premiază!”, ediția 2012,  a declanșat atât entuziasmul instituțiilor școlare, cât și o concurență puternică între ele, aspect reflectat  de numărul impresionant de voturi înregistrate: 1.294.271 de tichete înscrise și 142.528.412 de puncte acordate la nivel național.

„Am lansat campania «PROFI te premiază!» din dorința de a sprijini comunitățile în care suntem prezenți zi de zi prin magazinele noastre”, a declarat Pawel Musial, Directorul General al companiei PROFI Rom Food. „Avem convingerea ca cele 3632 calculatoare si 226 de videproiectoare donate școlilor în acești doi ani an sporesc șansele unui viitor de succes pentru câteva sute de mii de copiii care locuiesc și se formează în vecinatatea magazinelor noastre”, a mai spus Pawel Musial.

Numele unităților câștigătoare a fost decis prin vot de către cei care frecventează magazinele PROFI și, în premieră, campania din acest an a inclus o caravană națională care a permis școlilor să demonstreze talentele și abilitățile elevilor în încercarea de a obține voturile a cât mai mulţi susținători.
Mai multe informații, regulamentul campaniei precum și imagini de pe parcursul ediției 2012 se găsesc la adresele www.profitepremiaza.ro şi http://www.facebook.com/Profi.ro.

Faceți clic pe o stea pentru a evalua articolul!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0