Brasov: Inscrieri pentru examenul de titularizare

0
(0)

Absolvenţii de facultate care vor să îşi înceapă o carieră la catedră trebuie să îşi depună dosarele de înscriere la concursul de titularizare.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Braşov a desemnat două centre de înscrieri şi de concurs, Şcoala Generală Nr. 5 Braşov şi Colegiul Tehnic „Transilvania“ Braşov (fostul Colegiu Tehnic „Iosif Şilimon“, cunoscut şi ca Hidromecanica – n.r.).

Astfel, în perioada 14 – 24 iunie 2011, la cele două centre concurs vor depune dosare candidaţii la concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate (inclusiv absolvenţii promoţiei 2011), cadrele didactice titulare care solicită detaşare la cerere prin concurs/prin concurs specific; cadrele didactice care solicită continuitate pentru suplinire/detaşare suplinitorii cu post redus (participanţi la concursul naţional 2009 şi/sau 2010, care au obţinut minim nota 7 (şapte), ale căror posturi au fost ocupate de titulari, au fost vacantate pentru concurs sau au fost desfiinţate ca urmare a modificării planului de şcolarizare/planului de învăţămînt/ reţelei şcolare, cît şi candidaţii care solicită suplinire în baza notelor obţinute la concursul naţional 2009 şi/sau 2010.

Faceți clic pe o stea pentru a evalua articolul!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0