Brosura pentru admiterea in liceu 2017

Admiterea la LiceuBroșura pentru admiterea în învățământul liceal și profesional, inclusiv dual, in anul 2017 a fost facuta publica de Inspectoratul Școlar al Municipiului București (ISMB).

Broșura este editată de IȘMB prin Comisia de admitere a municipiului București și va fi distribuită gratuit absolvenților clasei a VIII-a din anul școlar 2016 — 2017.

“În sprijinul informării cât mai exacte a elevilor și a părinților acestora cu privire la oferta educațională existentă la nivelul unităților de învățământ liceal, de stat și particulare, Inspectoratul Școlar al Municipiului București împreună cu Primăria Municipiului București, prin Centrul de Proiecte și Programe Educaționale și Sportive pentru Copii și Tineret, organizează în perioada 16 — 19 mai, între orele 16,00 — 18,00, în Parcul Tineretului (intrarea Colegiul Național “Gheorghe Șincai”), Târgul Oferta Educațională. La sesiunile de informare vor fi prezenți membrii Comisiei Municipale de Admitere care vor răspunde solicitărilor participanților”, se arata in comunicatul ISMB.

Brosusa admiterii la liceu 2017 poate fi descarcata de aici.
Vezi Calendar Admitere Liceu 2017