Concurs de desen si compunere pentru copiii si tinerii din statele membre UE

0
(0)

Cu ocazia premierii Uniunii Europene cu Premiul Nobel pentru pace, liderii Parlamentului și Comisiei Europene au lansat competiția de desen și compunere pentru copiii și tinerii din statele membre, candidate sau asociate la UE, “Pace, Europa, viitor: ce reprezintă pacea pentru tine?”

Competiția se adresează copiilor cu vârste între 8 și12 ani care trebuie să realizeze un desen și celor cu vârste cuprinse între 13 și 24 ani care trebuie să scrie o compoziție de maximum 120 caractere, în una din cele 23 limbi oficiale ale UE.

Selecția va fi coordonată de către Forumul European pentru Tineret, care va alege cele mai bune 16 creații pentru fiecare grup de vârstă (8-12, 13-17 și 18-24 ani). Un juriu va selecta trei finaliști care vor cîștiga o excursie la Oslo în perioada de decernare a premiului Nobel, 10-11 decembrie a.c.

Creațiile vor fi de asemenea supuse pe facebook votului publicului, iar câștigătorul se va alătura grupului de participanți la ceremonia de la Oslo și la un eveniment organizat special la Strasbourg.

Participanții pot trimite propunerile la: www.peaceuropefuture.eu.

Termenul final de depunere este 25 noiembrie a.c., miezul nopții.

Numele câștigătorilor va fi făcut cunoscut pe 3 decembrie.

Faceți clic pe o stea pentru a evalua articolul!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0