Concurs national “Tinerii Dezbat”

0
(0)

Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului impreuna cu Agentia de Dezvoltare Comunitara “Impreuna”, Asociatia Romina de Dezbateri, Oratorie si Retorica, Policy Center for Roma and Minorities, Departamentul de Relatii Interetnice, Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii si Roma Education Fund-Budapesta, lanseaza o noua editie a concursului national “Tinerii Dezbat”, invitand tinerii liceeni intr-o campanie de dezbateri si informare referitoare la cetatenie democratica, minoritati gi grupuri vulnerabile, in cadrul Anului European al Voluntariatului.

Concursul National “Tinerii Dezbat” are drept scop constientizarea de catre tineri a valorilor cetateniei democratice prin intelegerea realitatilor sociale, dezbaterea argumentata si exersarea atitudinii tolerante si deschise fata de diferentele sociale, etnice, economice, de afinitate, gen etc. care pot constitui bariere in comunicare.

,,Tinerii dezbat” este un campionat national de dezbateri educationale care contribuie la formarea, dezvoltarea si exersarea competentelor de comunicare si a atitudinilor social-civice democratice, necesare tinerei generatii pentru participarea activa la viata sociala.

  • Regulamentul concursului national “Tinerii Dezbat” Descarcă
  • Adresa MECTS nr. 36678/20.04.2011Descarcă
  • Formular de aplicatie “Tinerii Dezbat”

 

Faceți clic pe o stea pentru a evalua articolul!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0