Concursul National de Stiinta si Tehnica pentru Elevi “Florin Vasilescu” – Calarasi

0
(0)

În perioada 25–28 mai 2011 se vor desfasura la Calarasi cea de-a 13 a editie a Concursului National de Stiinta si Tehnica pentru Elevi «Florin Vasilescu» si cea de a VIII–a editie a Sesiunii de Comunicari si Referate pentru Profesori .                 

Conform Regulamentului concursului, echipele participante vor fi selectate la nivelul fiecarui judet, iar formularele de înscriere pentru echipele care reprezinta judetul la etapa nationala se vor transmite electronic pana la data de 5 mai a.c. pe adresa: concurs.calarasi@gmail.com    cu specificatia pentru Concursul “Florin Vasilescu”.

Profesorii care doresc sa participe la Sesiunea de Comunicari si Referate cu tema: «Stiinta si tehnica în învatamantul preuniversitar romanesc» îsi vor transmite intentia de participare pe adresa: sesiune.calarasi@gmail.com pana la data de 5 mai a.c. cu specificatia pentru Sesiunea profesorilor.

Rezumatele lucrarilor se vor transmite, atat pentru concursul elevilor cat si pentru sesiunea de comunicari si referate a profesorilor, în format electronic, pe adresele mai sus mentionate pana la data de 16 mai a.c.

Programul manifestarii, formularele de înscriere, machetele pentru lucrari si rezumate, regulamentul si conditiile de participare se gasesc începand cu data de 21 martie 2011 pe urmatoarele website-uri: http://www.isj.cl.edu.ro,  www.fizica.ro/giif .

Faceți clic pe o stea pentru a evalua articolul!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0