O echipa de elevi de la Colegiul National de Informatica “Grigore Moisil” din Brasov are nevoie de sprijin

0
(0)

O echipa de elevi de la Colegiul National de Informatica “Grigore Moisil” din Brasov, antrenata de profesoara Manuela Serban si calificata la finala unui concurs de informatica (ACSL), ce se desfasoara in Statele Unite, langa Boston (New Haven, CT), in data de 28 mai, face apel la toti cei care pot sa intinda o mana de ajutor pentru ca membrii sai sa poata participa la competitie.

In ultimii ani echipa a avut rezultate foarte bune la acest concurs: 2 locuri 1 in 2010, locul 1 in 2009, locul 2 in 2008, locul 1 in 2007. Echipa din acest an are in componenta 5 participanti la Olimpiada Nationala de Informatica si alti 2 elevi care au obtinut premii la olimpiada judeteana.

Brasovul a fost printre primele judete din tara in ultimii 3 ani, multi dintre elevii care au obtinut rezultate foarte bune la olimpiade si concursuri sunt de la colegiul nostru.

Echipa face un apel disperat, datorita faptului ca, in acest an, campania de strangere de fonduri se desfasoara cu foarte multa dificultate. Criza economica este un obstacol de netrecut. Copiii si parintii lor cauta fara succes banii necesari deplasarii la concurs de cateva saptamani. Toate usile li se inchid si tot ceea ce aud este cuvantul criza.

Concursul va avea loc in data de 28 mai. Eventualele ajutoare financiare (din partea persoanelor fizice sau juridice) pot fi trimise in conturile:

Cont RON: RO 38 BRDE 080 SV 38511080800 deschis la BRD, Gr Societe Generale, filiala Brasov

Titular cont: Asociatia “Viitorul incepe azi”

Cont USD: RO 73 BRDE 080 SV 51252300800 deschis la BRD, Gr Societe Generale, filiala Brasov

Titular cont: Asociatia “Viitorul incepe azi”

Se pot face de asemenea donatii prin PayPal pe site-ul http://acslviamoisil.hopto.org.

Faceți clic pe o stea pentru a evalua articolul!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0