Targul Absolventilor 2011

0
(0)

Târgul Absolventilor si-a deschis  portile vineri, 15 aprilie, la Sala Palatului din Bucuresti. Evenimentul este organizat de Junior Achievement România, în parteneriat cu Ministerul Educatiei, Ministerul Muncii, World Educate Business Association – WEBA.

Târgul Absolventilor 2011 se adreseaza elevilor de liceu, studentilor, tinerilor absolventi de liceu si universitate, dar si parintilor, profesorilor, precum si profesionistilor în resurse umane.

Evenimentul gazduieste pentru doua zile trei sectiuni: educatie (studii universitare în România si în strainatate, burse si programe de finantare pentru studenti, programe de training, centre de limbi straine, servicii de consiliere în educatie); cariera (programe de internship, joburi entry-level pentru tineri absolventi, servicii de recrutare si consiliere în cariera, programe de voluntariat) si antreprenoriat (programe pentru sustinerea activitatilor de antreprenoriat, IT&C si suport financiar pentru tineri, activitati culturale). De asemenea, 50 de companii înfiintate de elevi si studenti români vor concura în competitia „Compania Anului – Europa”.

Vizitatorii au oportunitatea de a participa, în cadrul târgului, la un program de workshop-uri si prezentari ale expozantilor, precum si de a primi consiliere gratuita pentru orientarea în cariera.

Accesul vizitatorilor la târg este gratuit, iar la prezentari si workshopuri, prin înregistrare pe www.targulabsolventilor.ro.

Faceți clic pe o stea pentru a evalua articolul!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0