Targul Educatiei 2011 – Bucuresti – oferta admitere facultate Universitatea Bucuresti

0
(0)

In perioada 15-16 aprilie 2011, Universitatea din Bucuresti va organiza cea de-a XII-a editie aTargului Educatiei, primul pas spre admiterea 2011.

Liceenii care doresc sa afle toate informatiile legate de admiterea la facultatile Universitatii din Bucuresti pot afla noutatile privind oferta programelor de studiu pentru anul universitar 2011-2012, modalitatea de desfasurare a concursului de admitere, calendarul si actele necesare la inscriere.  Standurile facultatilor vor fi pregatite cu pliante, brosuri, dar si cu zeci de raspunsuri la toate intrebarile viitorilor studenti.

Cei care nu s-au hotarat inca sa-si petreaca anii studentiei la Universitatea din Bucuresti sunt invitati la prezentarile speciale organizate de facultati precum: Jurnalism si stiintele Comunicarii, Sociologie si Asistenta Sociala, Drept, Chimie sau Limbi si Literaturi Straine. Aici vor afla tot ce inseamna brandul UB, construit de-a lungul celor 147 de ani de existenta a institutiei: cea mai inalta calitate a serviciilor educationale si a activitatii de cercetare, mentinand standarde competitive, de nivel international, preocuparea continua pentru asigurarea calitatii, colaborare interdisciplinara, leadership si excelenta activitatii profesorilor si a absolventilor.

Timp de doua zile, Palatul Facultatii de Drept va fi gazda Targului Educatiei 2011, unde sunt asteptati peste 20.000 de vizitatori din toata tara. Intrarea este libera. Deschiderea oficiala a evenimentului va fi vineri, 15 aprilie, incepand cu ora 11:00. Inchiderea va avea loc sambata, 16 aprilie, la ora 18:00, dupa o serie de reprezentatii de muzica si dans.

Puteti consulta Programul Targului Educatiei 2011 in fisierul atasat.

(fisier pdf – 72K )

Faceți clic pe o stea pentru a evalua articolul!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0