Teatru scolar – Festivalul National de Teatru pentru Elevi Alter Ego Turda

0
(0)

Festivalul National de Teatru pentru Elevi Alter Ego Turda se desfasoara in perioada 4 iunie 2011 – 5 iunie 2011 în regim de concurs si se adreseaza trupelor de teatru formate exclusiv din elevi de la scoli generale (clasele V-VIII) si licee sau grupuri scolare.

Trupele de scoala generala si cele de liceu vor concura în sectiuni si zile separate, urmând ca fiecare sectiune sa aiba clasament si premii proprii. Fiecare trupa înscrisa trebuie sa aiba un nume, chiar daca apartine unei institutii. Nu este obligatoriu ca trupa sa apartina unei anumite institutii sau sa fie pregatita de catre un profesor.

O institutie poate fi reprezentata de catre una sau mai multe trupe de teatru existente în institutia respectiva. O trupa de teatru poate prezenta unul sau mai multe spectacole, fiecare spectacol prezentat beneficiind de jurizare separata. Pot fi prezentate si piese cu un singur personaj, dar acestea vor intra în concurs doar la categoria interpretare, nu si la categoria spectacol. Piesele prezentate trebuie sa fie interpretate exclusiv în limba româna. Durata unui spectacol trebuie sa fie cuprinsa între 15 si 40 de minute. Nerespectarea acestei cerinte se penalizeaza prin depunctare.

Data limita pentru primirea înscrierilor este de 15 mai 2011. Pentru înscriere fiecare trupa trebuie sa trimita o înregistrare video cu spectacolul care va fi prezentat, în varianta integrala. Înregistrarile pot fi trimise pe suport DVD sau CD si trebuie de asemenea sa fie primite pâna la data de 15 mai la adresa Prof. Octavian Gruian, Scoala “Teodor Murasanu” din Turda, Str. Dr. I. Ratiu, nr 53, Turda, judetul Cluj.

Faceți clic pe o stea pentru a evalua articolul!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0