Titularizare 2011 – examenul de titularizare incepe astazi

0
(0)

Examenele de titularizare  2011 se desfasoara incepand de azi, 13 iulie, la ora 10:00. Candidatii sunt prezenti in sala de concurs, cel mai devreme la ora 8:00 si cel mai tarziu la ora 9:00, inainte de comunicarea subiectelor. Dupa primirea subiectelor de concurs de catre candidati, durata de redactare a lucrarilor este de patru ore, timp ce nu poate fi depasit.

Subiecte si Bareme titularizare 2011

Rezultatele concursului se afiseaza la sediul unitatii/institutiei de invatamant unde s-a desfasurat concursul, in data de 18 iulie 2011. Contestatiile se depun din momentul afisarii rezultatului pana in data de 19 iulie 2011, ora 17.00, conform programului afisat la sediul centrelor de concurs. Afisarea rezultatelor finale obtinute de candidati are ca termen data de 21 iulie 2011.

Prima etapa de repartizare – repartizarea in sedinta publica, la nivel de centru de concurs/unitate de invatamant, a candidatilor care au obtinut cel putin nota 7,00 (sapte), pe posturile didactice/catedrele vacante titularizabile se realizeaza in zilele de 22 si 25 iulie 2011.

Pentru a doua etapa de repartizare – repartizarea la nivel national, a candidatilor care au obtinut cel putin nota 7,00 (sapte), pe posturile didactice/catedrele ramase vacante titularizabile dupa prima etapa, in perioada 27-28 iulie 2011 candidatii interesati depun optiuni la centrele de concurs unde s-au inscris. In data de 29 iulie 2011 se realizeaza repartizarea computerizata la nivel national, in baza optiunilor depuse de candidati.

Pentru sustinerea concursului de titularizare 2011 s-au inscris 38.064 candidati (dintre care 4.237 sunt absolventi din promotia 2011). Numarul total de posturi didactice/catedre vacante titularizabile este de 4.471, iar de posturi didactice/catedre vacante/rezervate netitularizabile –  42.731. Cele mai cautate discipline sunt educatoare, institutori/invatatori, limba si literatura romana, limba si literatura engleza, educatie fizica si sport, matematica, psihopedagogie speciala, istorie, geografie, limba si literatura franceza, religie ortodoxa, biologie.

Ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din unitatile de invatamant preuniversitar de stat se face pe baza de concurs cu probe scrise, cu subiecte elaborate de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, in conformitate cu programele specifice pentru concurs la specialitatea postului didactic. Proba scrisa cuprinde subiecte mixte din specialitate si din metodica predarii specialitatii respective.

Faceți clic pe o stea pentru a evalua articolul!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0