Arhiva: Licee Bucuresti

112.368 de absolvenţi ai clasei a VIII-a au fost repartizaţi în învăţământul liceal de stat, în prima etapă – TOP 10 cele mai bune licee din tara, dupa media de admitere

Admiterea la LiceuMinisterul Educaţiei Naţionale a publicat astăzi, 12 iulie, pe http://admitere.edu.ro, rezultatele primei etape a repartizării computerizate în învăţământul liceal de stat a absolvenţilor de clasa a VIII-a. Astfel, dintre cei 112.949 de elevi care au completat fişe de înscriere, au fost repartizaţi 112.368 de elevi (99,5%), în funcție de una dintre opţiunile exprimate. Numărul total de opţiuni selectate de către candidaţi a fost de 1.604.944, ceea ce conduce la o medie de 14 opţiuni/elev.

581 de elevi nu au putut fi repartizaţi, deoarece nu au completat suficiente opţiuni care să le permită încadrarea într-o unitate de învăţământ liceal. Aceştia vor intra fie în etapa de soluționare a cazurilor speciale  (19-21 iulie), fie în a doua etapă a repartizării, programată în data de 8 septembrie, alături de absolvenții clasei a VIII-a care nu au participat în această etapă, care nu s-au înscris sau care nu au avut situația școlară încheiată înainte de această etapă.

Primele 10 licee la nivel naţional, ordonate după cele mai mari medii de admitere, sunt următoarele:

1. Colegiul Naţional „Sfântul Sava” din Bucureşti: 9,72 – ultima medie de admitere, 10 – prima medie de admitere

2. Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” din Bucureşti: 9,70 – ultima medie de admitere, 10 – prima medie de admitere

3. Colegiul Naţional de Informatică „Tudor Vianu” din Bucureşti: 9,68 – ultima medie de admitere, 10 – prima medie de admitere

4. Colegiul Național „Mihai Viteazul” din Bucureşti: 9,63 – ultima medie de admitere, 10 – prima medie de admitere

5. Colegiul Naţional „Gheorghe Şincai” din Bucureşti: 9,55 – ultima medie de admitere, 10 – prima medie de admitere

6. Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” din Constanţa: 9,54 – ultima medie de admitere, 10 – prima medie de admitere

7. Colegiul Național „Spiru Haret” din București: 9,50 – ultima medie de admitere, 10 – prima medie de admitere

8. Colegiul Național „Emil Racoviță” din Cluj-Napoca: 9,48 – ultima medie de admitere, 10 – prima medie de admitere

9. Colegiul Naţional „Cantemir Vodă” din București: 9,45 – ultima medie de admitere, 9,92 – prima medie de admitere

10. Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri” din Galați: 9,44 – ultima medie de admitere, 10 – prima medie de admitere

Conform calendarului admiterii în în învățământul liceal de stat, joi, 13 iulie, vor fi afișate rezultatele repartzării computerizate atât în unitățile de învățământ gimnazial absolvite de candidați, cât și în cele de învățământ liceal în care aceștia au fost distribuiți. În perioada 13 – 17 iulie vor fi depuse dosarele de înscriere la secretariatele liceelor în care elevii au fost admiși.

În etapele premergătoare repartizării computerizate, au fost admişi în învăţământul liceal de stat, conform reglementărilor în vigoare, 18.206 elevi în învăţământul profesional, 11.254 de elevi la specializări vocaţionale (dintre care 480 de elevi în învăţământul militar), 1.805 elevi pe locurile speciale rezervate candidaţilor de etnie romă şi 960 de elevi în învăţământul special.

Vă prezentăm, ataşat, informaţii detaliate privind repartizarea computerizată a absolvenţilor de clasa a VIII-a în unităţile de învăţământ liceal de stat.

BIROUL DE COMUNICARE MINISTERUL EDUCATIEI NATIONALE

Save

Astazi prima repartizare computerizată

Admiterea la LiceuAproape 113.000 de elevi vor afla miercuri în ce liceu vor învăţa din clasa a IX-a, după prima repatizare computerizată organizată de Ministerul Educaţiei Naţionale. Peste 27.700 de candidaţi din totalul celor 140.706 eligibili nu s-au înscris pentru această etapă.

Cel mai recent anunt de la Ministerul Educatiei: “Rezultatele repartizării computerizate în învățământul liceal de stat pentru anul școlar 2017-2018 vor fi publicate conform calendarului, miercuri, 12 iulie, pe admitere.edu.ro. Intervalul orar estimat pentru publicare este 16:00 – 17:00. În acest moment se efectuează verificări ale datelor introduse în aplicație astfel încât să fie eliminate orice posibile erori. Vă mulțumim pentru înțelegere!”

 Rezultatele vor fi afisate si aici.

Potrivit metodologiei de organizare şi desfăşurare a examenului, pot să completeze fişele de opţiuni pentru admiterea în clasa a IX – a elevii care au participat la examen, dar nu cei eliminaţi pentru fraudă. Astfel, au fost eligibili pentru înscrierea la repartizarea computerizată 140.706 candidaţi. Dar, ca în fiecare an, numărul celor care au completat fişele de înscriere a fost cu cateva zeci de mii mai mic. Astfel, în 2017 s-au înscris pentru a fi repartizaţi aproape 113.000 candidaţi  din cei 140.706 de candidaţi eligibili

Media de admitere în liceu este media ponderată între media generală obţinută la Evaluarea Naţională (cu o pondere de 80%) şi media generală de absolvire a claselor din gimnaziu (cu o pondere de 20%).

Anul trecut, procentul absolvenţilor clasei a VIII-a care au obţinut medii peste 5 la Evaluarea Naţională a fost 75,1%.

Au fost actualizate rapoartele privind Ierarhia la nivel judeţean/a municipiului Bucureşti. Modificările apărute sunt în rapoartele care prezintă informaţii statistice privind candidaţii proveniţi din alte judeţe

 

Save

Save

Save

Save

Inscriere la admiterea in licee din Bucuresti – 3-7 iulie pentru candidatii din alte judete

Admiterea la LiceuCandidatii din alte judete se pot inscrie de astazi la admiterea in licee din Bucuresti.

Candidatii care provin din alte judete si doresc sa participe la admitere pentru licee din Bucuresti se vor putea inscrie la centrul special organizat la Scoala Gimnaziala “Sfintii Voievoizi” in perioada 3-6 iulie intre orele 9:00-17:00 si pe 7 iulie in intervalul 10:00-17:00.

Olimpiada Internatională de Filosofie (Olanda, 2017) – Rezultate Romania

foto edu.ro

Lotul olimpic de filosofie a obținut o medalie de  argint la a XXV-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Filosofie (IPO), desfăşurată în perioada 25-28 mai, la Rotterdam.

Performanţa a fost reuşită de Mihnea Bâlici, elev la Colegiul Naţional „Calistrat Hogaș” din Piatra Neamț. Din echipă a făcut parte și Maria Persu, elevă la Colegiul Național „Sfântul Sava” București. Cei doi liceeni au obţinut participarea în urma rezultatelor înregistrate la Olimpiada Naţională de Filosofie şi la testul de limbă străină.

Tema generală a competiţiei din acest an a fost „Tolerance” (Toleranță) şi a prilejuit prezentări şi dezbateri academice, atât pentru elevi, cât şi pentru profesorii prezenţi. Au participat peste 90 de concurenți din 45 de ţări (Europa, Asia, America de Nord şi America de Sud).

La evaluarea lucrărilor au participat prof. Elena Florina Oțet, membru fondator al olimpiadei și membru al juriului internațional și prof. Eugen Stoica, membru al juriului și comitetului internațional.

Olimpiada Internaţională de Filosofie a fost înfiinţată în 1993 la iniţiativa unui grup de profesori din Bulgaria, Germania, Polonia, România, Turcia şi Ungaria şi este oficial recunoscută de UNESCO. România a participat la toate ediţiile organizate până în acest moment şi a găzduit de două ori această olimpiadă: în 1998, Braşov, şi în 2008, la Iaşi. Ediția 2018 a IPO se va desfășura în Muntenegru.

BIROUL DE PRESĂ MINISTERTUL EDUCATIEI NATIONALE

Save

Save

Admitere liceu an scolar 2016 – 2017 – etapa III – locuri libere Bucuresti

Admiterea la Liceu 2016Calendarul admiterii la liceu pentru anul scolar 2016-2017, etapa a treia, este urmatorul:

 

 

 

 

 

DATA LIMITA/ PERIOADA

 

EVENIMENTUL

 

1 august  2016

Afisarea locului de desfasurare si a graficului probelor de aptitudini sau de verificare a cunostintelor de limba moderna sau materna
 

29 august 2016

Inscrierea candidatilor Ia liceele care organizeaza probe de aptitudini sau probe de verificare a cunostintelor de limba moderna sau materna
 

30-31 august 2016

Desfasurarea probelor de aptitudini sau de verificare a cunostintelor  de limba moderna sau materna
 

 

1-2 septembrie 2016

Repartizarea absolventilor clasei a VIII-a care nu au participat la nicio repartizare sau nu au fost repartizati in etapele anterioare, care nu s-au inscris in perioada prevazuta de metodologie sau care si-au incheiat sittuatia scolara ulterior etapelor anterioare
 

5 septembrie 2016

Transmiterea catre Centrul National de Admitere a rezultatelor repartizarii

Pentru etapa  a  treia  de admitere, cererile  se  vor depune  Ia Liceul Teoretic  Bilingv .,Miguel de Cervantes”, din Calea Plevnei nr. 38-40, sector 1, Bucuresti, telefon 021/ 3149311, in perioada 01-02 septembrie 2016, dupa urmatorul orar:

  • 01 septembrie 2016-intre orele 9:00 – 16:00
  • 02 septembrie 2016-intre orele 9:00 – 12:00

Documente necesare pentru  inscrierea in etapa  a 3-a de admitere:

  • copie a certificatului de nastere/copie a carti de identitate
  • copie a adeverintei cu media de admitere
  • copie a foii matricole cu media cis. V-Vlll
  • adeverinta din care sa  reiasa  ca elevul   nu a  promovat  clasa a  IX-a in anul  scolar

2015/2016 sau in anii anteriori, in original

In etapa a III-a de admitere vor fi repartizati: absolventii clasei a VIll-a care nu au participat la nicio repartizare sau nu au fost repartizati in etapele anterioare, care nu s-au inscris in  perioada prevazuta de metodologie  sau care si-au  incheiat situatia  scolara  ulterior etapelor anterioare.

Lista locurilor disponibile pentru admiterea liceu 2016 – etapa 3 poate fi accesata aici.
Alte detalii pot fi gasite in comunicatul oficial ISMB aici.

Programul “Scoala dupa Scoala” – an scolar 2016-2017 – Bucuresti

Program "Scoala dupa Scoala"

foto gazetanord-vest.ro

Programul “Scoala dupa Scoala” va fi derulat in 77 de unitati de invatamant din Capitala, potrivit Inspectoratului Scolar din Bucuresti.

In sectorul 1 programul va functiona in 9 unitati de invatamant, in sectorul 2 in 11, sectorul 3 – 21 de unitati de invatamant, sectorul 4 – 10, sectorul 5 – 3 unitati, sectorul 6 – 23.

Potrivit ISMB, in sectorul 1 unitatile de invatamant care vor avea programul “Scoala dupa Scoala” sunt: Liceul teoretic “Jean Monnet”, Scoala gimnaziala “Sfantul Nicolae”, Scoala gimnaziala “Sfintii Voievoizi”, Scoala gimnaziala “Elena Vacarescu”, Scoala gimnaziala nr. 192, Scoala gimnaziala “Herastrau”, Liceul greco-catolic “Timotei Cipariu”, Scoala gimnaziala “Alexandru Costescu” si Scoala gimnaziala “Petre Ispirescu”.

In sectorul 2 programul va fi organizat la Scoala gimnaziala “Ferdinand I”, Scoala nr. 25, Scoala 46, Scoala 51, Scoala 66, Scoala “Grigorie Ghica Voievod”, Scoala “Petre Ghelmez”, Scoala 39, Scoala 31, Scoala 24, Scoala “Sfantul Silvestru”.

Unitatile de invatamant din sectorul 3 care vor organiza programul sunt: Scoala “Leonardo da Vinci”, Liceul teoretic “Dante Alighieri”, Scolile 84, 92, 149, 54, 86, 80, 55, 195, 112, 20, 88, 82, 67, 95, Scoala “Voievod Neagoe Basarab”, Scoala “Nicolae Labis”, Scoala “Cezar Boliac”, Scoala “Mihai Botez”, Scoala “Alexandru Ioan Cuza”.

In sectorul 4 vor organiza programul scolile 308, 194, 133, 190, 165, 99, Scoala “George Bacovia”, Colegiul catolic “Sf. Iosif”, Scoala “Martisor”, Scoala “Ionel Teodoreanu”.

Trei unitati de invatamant din sectorul 5 vor derula acest program: Scolile 126, 128 si Scoala “Principesa Margareta”.

In sectorul 6 programul va fi organizat in scolile 193, 164, 168, 169, 156, 167, 142, 197, 311, 59, 161, 117, 206, dar si in Scoala “Adrian Paunescu”, Scoala “Iuliu Maniu”, Liceul Tehnologic “Sf. Antim Ivireanu”, Scoala “Regele Mihai I”, Scoala “Sf. Constantin si Elena”, Scoala “Ion Dumitru”, Scoala “Sf. Andrei”, Liceul teoretic “Eugen Lovinescu”, Liceul cu program sportiv “Mircea Eliade”, Liceul teoretic “Marin Preda”.

Lista oficiala cu scolile aici

Licee Bucuresti – mediile ultimilor admisi de anul trecut

Iata planul lanul de scolarizare pentru clasa a IX-a – Bucuresti -, in vederea repartizarii computerizate si mediile ultimilor admisi de anul trecut

1. Colegiul National Sfantul Sava
Matematica-informatica: 5 clase / Media ultimului admis: 9,62
Matematica-informatica – bilingv engleza: 1 clasa / Media ultimului admis: 9,78
Stiinte ale naturii: 2 clase / Media ultimului admis: 9,77
Filologie: 1 clasa / Media ultimului admis: 9,56

2. Colegiul National I.L. Caragiale
Matematica-informatica: 3 clase / Media ultimului admis: 8,89
Matematica-informatica – bilingv germana: 1 clasa / Media ultimului admis: 7,90
Matematica-informatica – bilingv engleza: 1 clasa / Media ultimului admis: 9,08
Filologie: 3 clase / Media ultimului admis: 8,59
Filologie – bilingv germana: 1 clasa / Media ultimului admis: 6,78
Filologie – bilingv engleza: 1 clasa / Media ultimului admis: 8,90

3. Colegiul National de Informatica Tudor Vianu
Matematica-informatica: 9 clase / Media ultimului admis: 9,44
(8 clase de intensiv informatica si 1 clasa intensiv engleza)

4. Colegiul National Aurel Vlaicu
Matematica-informatica: 1 clasa / Media ultimului admis: 6,18
Stiinte ale naturii: 1 clasa
Filologie: 2 clase / Media ultimului admis: 6,45

5. Colegiul German Goethe
Matematica-informatica – matern germana: 1 clasa / Media ultimului admis: 8,40
Clase speciale Matematica-informatica – matern germana: 1 clasa / Media ultimului admis: 8,60
Stiinte ale naturii – matern germana: 1 clasa
Filologie – matern germana: 1 clasa / Media ultimului admis: 7,10

6. Colegiul National Ion Neculce
Matematica-informatica – intensiv germana: 3 clase / Media ultimului admis: 8,45
Stiinte ale naturii: 1 clasa / Media ultimului admis: 8,54
Filologie: 1 clasa / Media ultimului admis: 8,36
Stiinte sociale: 2 clase / Media ultimului admis: 8,30

7. Liceul Teoretic Jean Monnet
Matematica-informatica – intensiv informatica: 2 clase / Media ultimului admis: 8,09
Stiinte ale naturii: 1 clasa / Media ultimului admis: 8,07
Filologie – intensiv engleza: 1 clasa / Media ultimului admis: 7,98
Stiinte sociale: 1 clasa / Media ultimului admis: 8,07

8. Liceul Teoretic Constantin Brancoveanu
Matematica-informatica: 1 clasa / Media ultimului admis: 6,65
Stiinte ale naturii: 2 clase / Media ultimului admis: 6,39
Filologie: 2 clase / Media ultimului admis: 6,68 
Stiinte sociale: 2 clase / Media ultimului admis: 6,64

9. Liceul Teoretic Nicolae Iorga
Matematica-informatica: 1 clasa / Media ultimului admis: 9,07
Matematica-informatica – bilingv engleza: 1 clasa / Media ultimului admis: 9,05
Stiinte ale naturii: 1 clasa / Media ultimului admis: 8,89
Filologie: 1 clasa / Media ultimului admis: 8,57
Stiinte sociale: 1 clasa / Media ultimului admis: 8,63

10. Liceul Teoretic Alexandru Vlahuta
Filologie: 2 clase / Media ultimului admis: 7,81
Filologie – bilingv germana: 1 clasa / Media ultimului admis: 4,63

11. Liceul Teoretic Bilingv Miguel de Cervantes
Matematica-informatica: 1 clasa / Media ultimului admis: 8,11
Matematica-informatica – bilingv spaniola: 1 clasa / Media ultimului admis: 7,07
Filologie: 1 clasa / Media ultimului admis: 7,93
Filologie – bilingv spaniola: 1 clasa / Media ultimului admis: 6,47

12. Liceul Teoretic Bulgar Hristo Botev
Matematica-informatica: 1 clasa / Media ultimului admis: 5,18
Filologie: 1 clasa / Media ultimului admis: 6,21
Filologie – matern bulgara: 1 clasa / Media ultimului admis: 5,68

13. Liceul Greco-Catolic Timotei Cipariu
Matematica-informatica: 1 clasa / Media ultimului admis: 4,85

14. Liceul Teoretic George Calinescu
Matematica-informatica: 3 clase / Media ultimului admis: 7,91
Filologie: 3 clase / Media ultimului admis: 7,82

15. Colegiul National Mihai Viteazul
Matematica-informatica: 9 clase / Media ultimului admis: 9,40
(2 clase intensiv limba engleza, 1 clasa intensiv informatica)
Stiinte ale naturii: 1 clasa

16. Colegiul National Cantemir Voda
Matematica-informatica: 3 clase / Media ultimului admis: 9,03
Matematica-informatica – bilingv engleza: 1 clasa / Media ultimului admis: 9,19
Stiinte ale naturii: 1 clasa / Media ultimului admis: 9,06

17. Colegiul National Iulia Hasdeu
Matematica-informatica: 2 clase / Media ultimului admis: 9,17
Matematica-informatica – bilingv engleza: 1 clasa / Media ultimului admis: 9,22
Stiinte ale naturii: 1 clasa / Media ultimului admis: 9,14
Filologie: 2 clase / Media ultimului admis: 8,93
Filologie – bilingv spaniola: 1 clasa / Media ultimului admis: 5,92
Filologie – bilingv engleza: 1 clasa / Media ultimului admis: 9,05

18. Colegiul National Spiru Haret
Matematica-informatica: 2 clase / Media ultimului admis: 9,30
Matematica-informatica – bilingv engleza: 1 clasa / Media ultimului admis: 9,36
Stiinte ale naturii: 2 clase / Media ultimului admis: 9,28
Filologie: 1 clasa / Media ultimului admis: 9,06
Stiinte sociale: 2 clase / Media ultimului admis: 9,12

19. Colegiul National Bilingv George Cosbuc
Matematica-informatica – bilingv engleza: 3 clase / Media ultimului admis: 9,26
Filologie – bilingv engleza: 3 clase / Media ultimului admis: 9,02

20. Colegiul National Emil Racovita
Matematica-informatica: 1 clasa / Media ultimului admis: 7,77
Filologie – intensiv engleza: 1 clasa / Media ultimului admis: 7,65

21. Colegiul National Victor Babes
Matematica-informatica: 1 clasa / Media ultimului admis: 7,79
Stiinte ale naturii: 4 clase / Media ultimului admis: 7,42
Filologie: 1 clasa / Media ultimului admis: 7,49
Stiinte sociale: 1 clasa / Media ultimului admis: 7,52

22. Liceul Teoretic Lucian Blaga
Matematica-informatica: 1 clasa / Media ultimului admis: 6,12
Stiinte ale naturii: 2 clase / Media ultimului admis: 6,35
Filologie: 2 clase / Media ultimului admis: 6,73
Stiinte sociale: 1 clasa / Media ultimului admis: 6,88

23. Liceul Teoretic Mihail Sadoveanu
Matematica-informatica: 3 clase / Media ultimului admis: 7,33
Filologie: 2 clase / Media ultimului admis: 7,42
(1 intensiv limba engleza, 1 intensiv limba chineza)
Stiinte sociale: 1 clasa / Media ultimului admis: 7,32

24. Liceul Teoretic C.A. Rosetti 
Matematica-informatica: 3 clase / Media ultimului admis: 8,04
Stiinte ale naturii: 3 clase / Media ultimului admis: 8,01
Filologie: 1 clasa / Media ultimului admis: 8,14

25. Scoala Centrala
Matematica-informatica: 2 clase / Media ultimului admis: 8,50
(o clasa intensiv engleza)
Matematica-informatica – bilingv franceza: 1 clasa / Media ultimului admis: 8,22
Filologie: 3 clase / Media ultimului admis: 8,21
Filologie – bilingv franceza: 1 clase / Media ultimului admis: 8,00

26. Liceul Teoretic Traian
Matematica-informatica: 1 clasa
Stiinte ale naturii: 3 clase / Media ultimului admis: 5,72
Filologie: 2 clase / Media ultimului admis: 6,40
Stiinte sociale: 1 clasa / Media ultimului admis: 6,32

27. Colegiul National Matei Basarab
Matematica-informatica: 4 clase / Media ultimului admis: 8,95
(o clasa intensiv limba engleza, o clasa intensiv informatica)
Stiinte ale naturii: 2 clasa / Media ultimului admis: 8,96
Filologie: 1 clasa / Media ultimului admis: 8,77
Stiinte sociale: 1 clasa / Media ultimului admis: 8,92

28. Liceul Teoretic Alexandru Ioan Cuza
Matematica-informatica: 4 clase / Media ultimului admis: 8,44
(o clasa intensiv limba engleza, o clasa intensiv informatica)
Stiinte ale naturii: 2 clase / Media ultimului admis: 8,64
Stiinte sociale: 2 clase

29. Liceul Teoretic Dante Alighieri
Matematica-informatica: 2 clase / Media ultimului admis: 7,79
Stiinte ale naturii: 1 clasa / Media ultimului admis: 7,99
Stiinte ale naturii – matern limba italiana: 1 clasa
Filologie: 1 clasa / Media ultimului admis: 8,00
Filologie – bilingv limba italiana: 1 clasa / Media ultimului admis: 4,77

30. Liceul Teoretic Benjamin Franklin
Matematica-informatica: 1 clasa / Media ultimului admis: 7,09
Stiinte ale naturii: 2 clase / Media ultimului admis: 6,99
Filologie: 2 clase / Media ultimului admis: 7,19

31. Liceul Teoretic Nichita Stanescu
Matematica-informatica: 2 clase / Media ultimului admis: 5,49
Stiinte sociale: 3 clase / Media ultimului admis: 6,08

32. Liceul Teoretic Decebal
Matematica-informatica: 1 clasa / Media ultimului admis: 4,36
Filologie: 1 clasa / Media ultimului admis: 6,62
Stiinte sociale: 3 clase / Media ultimului admis: 6,31

33. Colegiul National Mihai Eminescu
Matematica-informatica: 4 clase / Media ultimului admis: 8,60
Stiinte ale naturii: 1 clasa / Media ultimului admis: 8,66
Filologie: 2 clase / Media ultimului admis: 8,45
(o clasa intensiv limba engleza, o clasa intensiv limba franceza)

34. Colegiul National Gheorghe Sincai
Matematica-informatica: 5 clase / Media ultimului admis: 9,34
(o clasa intensiv limba engleza)
Stiinte ale naturii: 2 clase / Media ultimului admis: 9,46
(o clasa intensiv limba engleza)
Filologie: 1 clasa / Media ultimului admis: 9,18

35. Colegiul National Ion Creanga
Matematica-informatica: 2 clase / Media ultimului admis: 8,96
Matematica-informatica – bilingv engleza: 1 clasa
Stiinte ale naturii: 2 clase / Media ultimului admis: 8,92
Filologie: 3 clase / Media ultimului admis: 8,70

36. Colegiul National Octav Onicescu
Matematica-informatica: 4 clase / Media ultimului admis: 7,44
(o clasa intensiv informatica, o clasa intensiv limba engleza)
Filologie: 2 clase / Media ultimului admis: 7,64
Stiinte sociale: 1 clasa / Media ultimului admis: 7,96

37. Colegiul National Gheorghe Lazar
Matematica-informatica: 3 clase / Media ultimului admis: 9,69
Stiinte ale naturii: 3 clase / Media ultimului admis: 9,62
Filologie: 1 clasa / Media ultimului admis: 9,55
Stiinte sociale: 2 clase / Media ultimului admis: 9,54

38. Liceul Teoretic Ion Barbu
Matematica-informatica: 2 clase / Media ultimului admis: 8,35
Stiinte ale naturii: 2 clase / Media ultimului admis: 8,42
Filologie – intensiv engleza: 1 clasa / Media ultimului admis: 8,22
Stiinte sociale: 1 clasa / Media ultimului admis: 8,15

39. Liceul Teoretic Dimitrie Bolintineanu
Matematica-informatica: 2 clase / Media ultimului admis: 6,74
Stiinte ale naturii: 2 clase / Media ultimului admis: 6,91
Filologie: 3 clase / Media ultimului admis: 6,91
(o clasa intensiv engleza)
Stiinte sociale: 1 clasa / Media ultimului admis: 7,28

40. Liceul Teoretic Stefan Odobleja
Matematica-informatica: 3 clase / Media ultimului admis: 7,34
(o clasa intensiv informatica, o clasa intensiv limba engleza)
Stiinte ale naturii: 1 clasa / Media ultimului admis: 7,62
Filologie: 1 clasa / Media ultimului admis: 7,61
Stiinte sociale: 1 clasa / Media ultimului admis: 7,57

41. Colegiul National Elena Cuza
Matematica-informatica: 2 clase / Media ultimului admis: 8,68
Filologie – bilingv engleza: 1 clasa / Media ultimului admis: 8,54
Filologie: 1 clasa / Media ultimului admis: 8,45

42. Colegiul National Grigore Moisil
Matematica-informatica: 4 clase / Media ultimului admis: 8,93
(o clasa intensiv limba engleza, o clasa intensiv informatica)
Stiinte ale naturii: 1 clasa 
Filologie – intensiv engleza: 1 clasa / Media ultimului admis: 8,88

43. Liceul Teoretic Marin Preda
Matematica-informatica: 2 clase / Media ultimului admis: 6,29
Stiinte ale naturii: 1 clasa / Media ultimului admis: 6,88
Filologie – intensiv engleza: 1 clasa / Media ultimului admis: 6,97
Stiinte sociale: 1 clasa / Media ultimului admis: 7,11

44. Liceul Teoretic Tudor Vladimirescu
Matematica-informatica: 3 clase / Media ultimului admis: 7,90
Stiinte ale naturii: 1 clasa / Media ultimului admis: 7,97
Filologie: 1 clasa / Media ultimului admis: 7,94
Stiinte sociale: 1 clasa / Media ultimului admis: 7,73

45. Liceul Teoretic Eugen Lovinescu
Matematica-informatica: 2 clase / Media ultimului admis: 7,42
Filologie: 2 clase / Media ultimului admis: 7,68
Filologie – bilingv portugheza: 1 clasa / Media ultimului admis: 7,13

Vezi aici oferta tuturor liceelor si colegiilor din Bucuresti