Admitere la Colegiul Europei, anul universitar 2011-2012

0
(0)

Colegiul Europei a început procesul de admitere pentru anul universitar 2011-2012. Fondat în 1949, acesta oferă programe de master în studii europene de o calitate înaltă, fiind recunoscut drept una dintre cele mai bune instituţii de învăţământ superior din lume în acest domeniu. Totodată, mediul multicultural din campusurile de la Bruges şi Natolin (Polonia) le oferă studenţilor din Europa şi nu numai posibilitatea de a colabora şi schimba opinii atât în contexte profesionale cât şi sociale. Ambianţa multiculturală, precum şi calitatea pregătirii academice le oferă studenţilor atât o modalitate de a experimenta direct diversitatea culturală şi socială a Europei cât şi oportunităţi profesionale de dezvoltare a unei cariere la nivel european şi internaţional.
Colegiul Europei oferă programe de un an, predate în franceză şi engleză, în domenii precum Studii Europene Interdisciplinare, Relaţii Internaţionale şi Diplomaţie în Uniunea Europeană, Studii Politice şi Administrative Europene, Studii Economice Europene sau Drept European.
Procesul de selecţie este asigurat  împreună cu comitetele de selecţie din ţările de provenienţă ale aplicanţilor, în cazul României punctul de contact fiind universitatea SNSPA. Prima etapă a procedurii de admitere este deschisă până la data de 15 ianuarie.
Mai multe date despre procedura de admitere sunt disponibile pe site-ul universităţii College of Europe, la adresa http://www.coleurop.be/template.asp?pagename=admisintro şi în broşura de prezentare a ofertei Colegiului pentru anul 2011-2012. De asemenea, ne puteţi contacta pentru a obţine mai multe informaţii privind admiterea de anul acesta la adresa de email colegiuleuropei@gmail.com.  Brosura admitere Colegiul Europei 2011-2012

Faceți clic pe o stea pentru a evalua articolul!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0