Targul European pentru Studii Superioare 2011 (European Higher Education Fair – EHEF 2011)

0
(0)

Delegația Uniunii Europene la Jakarta, în cooperare cu Netherlands Education Support Office (Nuffic Neso), Consiliul Britanic și Serviciul German pentru Schimburi Academice (DAAD), organizează a 3-a ediție a Târgului European pentru Studii Superioare 2011 (European Higher Education Fair – EHEF 2011) în perioada 5-6 noiembrie 2011, la Jakarta, în Indonezia, precum și în data de 8 noiembrie 2011, la Surabaya, în Java de Est.

Scopul târgului este promovarea Europei ca destinație pentru viitorii studenți indonezieni, respectiv punerea la dispoziția acestora de informații despre posibilitățile de studiu, inclusiv privind bursele oferite de statele membre ale Uniunii Europene. Participarea reprezentanților naționali ai statelor membre UE va fi gratuită, iar pentru instituțiile de învățământ superior europene, taxa de participare va fi stabilită mai târziu, însă se preconizează că nu va depăși 750 euro pentru acoperirea costurilor de închiriere a spațiului (cheltuielile de transport internațional și de cazare sunt suportate de participanți).

Din partea României, sunt invitate să participe instituții de învățământ superior, de stat sau particulare. Intenția de a lua parte la acest eveniment internațional va fi comunicată Ministerului Educației, Cercetării, Tinerretului și Sportului, Direcția Generală Relații Internaționale și Europene, cel târziu până la 21 aprilie 2011.

Faceți clic pe o stea pentru a evalua articolul!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0