ADMITERE ASE 2021 – programe licenta

5
(1)

Academia de Studii Economice BucurestiAcademia de Studii Economice din București, liderul învățământului superior economic și de administrație publică din România și Europa de Sud-Est, scoate la concurs pentru admiterea la programele universitare de licenţă peste 6500 de locuri, dintre care aproape jumătate sunt finanțate de la bugetul de stat.

Admiterea 2021 se va desfășura online pe platforma admitere.ase.ro.

Înscrierile au loc ONLINE în perioada 09–16 iulie a.c. Toate documentele de concurs se vor încărca pe platforma admitere.ase.ro, selectând opțiunile pentru programele de studii alese. Plata taxei de înscriere se poate face direct online, în cadrul procesului de înscriere.

Facultățile ASE sunt:

Administrarea afacerilor, cu predare în limbi străine;

Administrație și Management Public;

Business și Turism;

Cibernetică, Statistică și Informatică Economică;

Contabilitate și Informatică de Gestiune;

Drept;

Economie Agroalimentară și a Mediului;

Economie Teoretică și Aplicată;

Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori;

Management;

Marketing;

Relații Economice Internaționale.

Concursul de admitere constă din:
• eseul motivațional;
• testul de competenţă lingvistică, susținut online, pentru candidaţii care optează pentru programe cu predare în limbă străină și Limbi moderne aplicate și nu au certificate de competență lingvistică, recunoscute de ASE (detalii);
• media generală de admitere, calculată ca medie ponderată între media obţinută la examenul de bacalaureat (70%) şi media anilor de studii liceale (30%).
ASE vine cu o ofertă de 35 de programe universitare de licenţă la învăţământul cu frecvenţă, la distanţă şi cu frecvenţă redusă, care pot fi urmate în limbile română, engleză, franceză sau germană.

 

La dispoziția celor interesați se află adresa de e-mail admitere@ase.ro și call center la 0213191900/01, interior 360, 306. La intrările universității se găsesc broșuri cu detalii despre Admitere.

ASE oferă viitorilor săi studenţi peste 3-400 de burse de performanță, de studiu şi sociale, peste 550 de burse Erasmus, numeroase parteneriate pentru stagii și practică la firme de top. Vă așteaptă 400 000 de volume în biblioteca ASE, spaţii moderne de învăţământ, multe alte facilităţi de învăţare.

Cu o tradiție centenară și peste 300.000 de absolvenți, Academia de Studii Economice este o universitate dinamică, într-o adaptare permanentă la cerințele economiei de piață, în strânsă legătură cu cerințele mediului de afaceri.

Faceți clic pe o stea pentru a evalua articolul!

Rata medie 5 / 5. Numărul de voturi: 1