3 lucruri interzise la examenul de BAC 2017

Sisteme de copiat

foto infocs.ro

Conform ordinului publicat de Ministerul Educatiei iata 3 lucruri pe care elevii NU au voie sa le faca in in timpul examenenului de bacalaureat 2017:

1.Elevii NU au voie sa intre in sala de examen cu: ghiozdane, rucsacuri, sacose, posete. Nu au voie sa aiba asupra lor, in imbracaminte, in incaltaminte, in penare sau in banci manuale, carti, dictionare, culegeri, formulare, memoratoare, notite, insemnari, rezumate, ciorne sau lucrari ale altor candidati, telefoane mobile, casti audio, calculatoare.

2.Elevii sunt Obligati sa: lase obiectele interzise in sala de depozitare a obiectelor personale.
Candidatii care refuza depozitarea ghiozdanelor, rucsacurilor, sacoselor, posetelor, cartilor in sala stabilita de comisia de bacalaureat NU vor fi primiti in examen.

3. Elevii NU au voie sa vorbeasca intre ei sau cu exteriorul si nici sa schimbe intre ei foi de lucrare, ciorne, notite sau orice alte materiale care pot fi folosite la rezolvarea subeictelor.

Acelasi ordin prevede si urmatoarele:

Candidatii la Bacalaureat vor semna un proces-verbal, in sala de examen inainte de proba, prin care mentioneaza ca stiu ca daca copiaza sau incearca sa copieze vor fi dati afara din BAC si nu vor mai putea participa la urmatoarele 2 sesiuni de Bacalaureat. In acest caz, in sesiunile urmatoare nu le vor fi recunoscute notele obtinute la probele sustinute inainte de eliminare – nici la probele de evaluare a competentelor lingvistice si digitale.

Calendarul examenului de Bacalaureat 2017 – Sesiunea iunie-iulie 2017

3 lucruri interzise la examenul de BAC 2017
Evaluați acest post