Rezultatele pentru admiterea la liceu în 2022

5
(1)

Admiterea la LiceuPe portalul admitere.edu.ro au fost publicate rezultatele repartizării computerizate în licee.

Poti verifica, folosind codul unic de candidat, care este unitatea liceală în care ai fost repartizat.

Ulterior, elevii și părinții trebuie să fie foarte atenți la următoarea etapă: după repartizarea computerizată, ei trebuie să depună dosarul de înscriere la liceul la care s-a făcut repartizarea.

Depunerea dosarelor de înscriere la unitățile de învățământ la care candidații au fost repartizați se va face între 15 și 20 iulie. La 20 iulie mai este programată și transmiterea situației locurilor rămase libere în urma neînscrierii candidaților admiși.

Zilele de 21, 22, 25 iulie 2022 sunt rezervate pentru rezolvarea situațiilor speciale apărute după etapa de repartizare computerizată. De acest aspect se va ocupa comisia de județeană de admitere sau cea a municipiului București.

Din dosarul de înscriere nu trebuie să lipsească cererea de înscriere, cartea de identitate (n.r. – acolo unde este cazul) și certificatul de naștere. Mai este nevoie de adeverința cu notele și media generală obținute la Evaluarea Națională, foaia matricolă pentru clasele V – VIII (n.r. – care va conține calculul mediei generale), dar și fișa medicală.

Faceți clic pe o stea pentru a evalua articolul!

Rata medie 5 / 5. Numărul de voturi: 1