Bucuresti: Simularea examenelor nationale intre 22 si 26 aprilie

0
(0)

Simularea examenelor naţionale în Capitală, la care vor participa elevii claselor a VIII-a şi a XII-a, va avea loc în perioada 22-26 aprilie, între orele 11.00 şi 14.00, potrivit Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB).

Simularea examenului de bacalaureat va începe luni, 22 aprilie, cu proba la alegere conform filierei, profilului şi specializării. Miercuri, 24 aprilie, este programată proba la limba şi literatura română, iar vineri, 26 aprilie, cea de matematică, respectiv istorie, potrivit ISMB.

Simularea evaluării naţionale începe în 24 aprilie, cu proba la limba şi literatura română, iar proba de matematică este programată în 26 aprilie.

Probele de la simularea evaluării naţionale vor avea loc în intervalul 11.00-13.00, iar cele de la simularea bacalaureatului, între 11.00 şi 14.00, a precizat sursa citată.

Cele două examene naţionale au fost simulate şi în februarie, când notele au fost trecute sau nu în catalog, în funcţie de opţiunile comune ale părinţilor, elevilor şi profesorilor.

Faceți clic pe o stea pentru a evalua articolul!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0