Inscrieri la Cluburile British Council

0
(0)

Părinţii elevilor bucureşteni din clasele III–XII le pot oferi copiilor lor un cadou special pentru Sărbatorile de iarnă şi anume accesul în clubul BritTeen sau în cel al pasionaţilor de dezbateri Debate @British. Înscrierile au loc la sediul British Council Bucureşti, până pe 10 ianuarie.

BritTeen este un club de conversaţie în limba engleză, al cărui obiectiv principal este acela de a-i ajuta pe copii şi adolescenţi să interacţioneze în limba engleză şi să-şi dezvolte astfel abilităţile personale şi sociale. În cadrul clubului, copiii şi adolescenţii vor învăţa despre diferite tradiţii şi obiceiuri, religii, sărbători şi stiluri de viaţă. În plus, ei vor beneficia de abonament gratuit la biblioteca @British pe întreaga perioadă a modulului.

Fiecare modul tematic durează trei luni şi cuprinde şase şedinţe, organizate de două ori pe lună, începând cu luna ianuarie, sâmbată între orele 16.00 şi 20.00. Şedinţele au o durată de o oră şi jumătate. Tarifele variază între 180 şi 250 lei, British Council oferind reduceri celor care au fost înscrişi anterior la aceste module, dar şi membrilor clubului care provin din aceeaşi familie.

În ceea ce priveşte Debate @British, British Council în parteneriat cu ARDOR Muntenia deschide iarna aceasta o nouă ediţie a acestui club dedicat elevilor de liceu. Invitaţia la dezbateri se adresează celor care doresc să experimenteze dezbaterile pe teme diverse, în limba engleză. Debate @British este un program similar celor din Occident, care le permite elevilor de liceu să îşi dezvolte gândirea şi abilităţile de analiză, să devină stăpâni pe diverse metode de argumentare şi să îşi îmbunătăţească abilităţile de comunicare.

Modulul Debate @British este structurat în 11 întâlniri săptămânale de câte două ore, ce vor avea loc la sediul British Council din Bucureşti. Pe parcursul acestora, cursanţii vor deprinde arta oratoriei cu ajutorul trainerilor autorizaţi ai Asociaţiei Române de Dezbateri, Oratorie şi Retorică ARDOR Muntenia, campioni ai competiţiilor de dezbateri naţionale şi internaţionale. Întâlnirile se vor desfăşura în perioada ianuarie-martie, în fiecare luni seară. Taxa de participare la Debate @British este de 700 de lei. Selecţia liceenilor va fi realizată în urma unui interviu menit să testeze cunoştinţele de limba engleză. Toţi cei înscrişi în clubul Debate @British vor beneficia de un abonament gratuit la Biblioteca @British valabil un an de la înscriere.

Formulare de inscriere pot fi gasite pe site-ul www.britishcouncil.ro.

Faceți clic pe o stea pentru a evalua articolul!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0