Studii gratuite in Suedia – Inscrieri pana pe 15 aprilie

0
(0)

Mai sunt trei zile in care tinerii romani se pot inscrie la una dintre cele mai reputate universitati din Suedia – Malmo University!

Trimitand un e-mail la adresa malmo@universities.ro ai oportunitatea de a studia gratuit la una dintre cele mai bune universitati din Suedia. Malmo University este o universitate dinamica gazduind la aceasta ora peste 6000 de studenti din toate colturile lumii, ceea ce ii confera un adevarat spirit international.

Malmo University ofera 16 programe de licenta si master cu predare exclusiv in limba engleza. Printre specializarile disponibile se numara: Human Rights, European Studies, International Relations, English Studies, Peace and Conflict Studies, Interaction Design, Biomedical Methods and Technology, Public Health, Media Software Design, Computer Science, Global Political Studies, Sustainable Urban Management, Leadership for Sustainability.

IEC – International Education Center Romania are o expertiza de peste 9 ani in domeniul educational si o echipa de profesionisti ce-ti pot oferi consultanta de specialitate in realizarea aplicatiei la Malmo University.

Faceți clic pe o stea pentru a evalua articolul!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0