Bacalaureatul in 2013. Ministrul Educatiei explica intr-un interviu pentru Agerpres

0
(0)

Normele privind bacalaureatul raman aceleasi si vor fi aplicate pana la modificarea in Parlament a Legii educatiei, a spus ministrul Remus Pricopie, intr-un interviu pentru Agerpres.

Remus Pricopie a adaugat ca ar putea fi introdus si bacalaureatul profesional, daca parlamentul va introduce aceasta optiune, care nu presupune modificarea modalitatii de sustinere a examenului.

“Pe actualul cadru legislativ organizam examenul de bacalaureat exact ca in 2012. Daca Parlamentul va introduce aceasta optiune, pentru ca atentie bacalaureatul profesional nu presupune modificarea modalitatii de sustinere a examenului asa cum este prevazut acum, ci inseamna adaugarea unei optiuni, daca Parlamentul va introduce aceasta optiune in timp util si va fi fezabil sa oferim aceasta optiune absolventilor de liceu evident ca o vom face. Trebuie sa vedem decizia Parlamentului”, a mai explicat ministrul Pricopie.

Acesta a adaugat ca la bacalaureat raman camerele supraveghere, pentru ca ele sunt prevazute in metodologia aprobata in luna septembrie si s-ar incalca legea daca s-ar schimba metodologia in luna ianuarie.

Faceți clic pe o stea pentru a evalua articolul!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0