Programul Fulbright – Schuman 2012 – 2013

0
(0)

Comisia Fulbright din Buxelles, Departamentul de Stat al SUA si Directia Generala Educatie si Cultura din Cadrul Comisiei Europene anunta lansarea programului Fulbright – Schuman 2012 – 2013, destinat promovarii cercetarii si studiilor în domeniul afacerilor europene si relatiilor SUA – UE.

Programul este deschis cetatenilor statelor membre UE, precum si cetatenilor americani cu experienta relevanta de cel putin doi ani.
Pot depune candidaturi pentru a participa în programul Fulbright- Schuman 2012 – 2013 cercetatorii, lectorii, specialistii în educatie (factori decizionali, specialisti în politici educationale, persoane din sistemul de educatie public sau privat, din administratia publica, mass-media, mediul politic) care intentioneaza sa efectueze cercetari, respectiv studii, în domeniile mentionate.

Participantii în program primesc, pe perioada cercetarii/studiilor, o bursa de 3000 USD lunar, precum si acoperirea cheltuielilor de transport, viza, asigurari de sanatate si în caz de accident.

Termenul de depunere a candidaturilor pentru cetatenii statelor membre este 1 martie 2012.

Informatii suplimentare despre acest program se pot ob?ine accesând website-ul: www.fulbrightschuman.eu.

Faceți clic pe o stea pentru a evalua articolul!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0