Certificatele Cambridge te vor ajuta sa obtii puncte UCAS

0
(0)

Studentii ce intentioneaza sa studieze la universitatile din UK isi pot folosi certificatele Cambridge pentru a obtine puncte UCAS (Universities & Colleges Admissions Service). Includerea examenelor Cambridge ESOL in UCAS Tariff va creste semnificativ oportunitatile a mii de studenti ce doresc sa studieze in universitatile din Marea Britanie in fiecare an.

In astfel de conditii, studentii care aplica pentru universitatile din Marea Britanie in 2011 vor putea sa castige puncte importante daca au certificatele pentru nivelul avansat, obtinute in urma examenelor de la University of Cambridge ESOL Examinations.

Cambridge ESOL
– un departament al universitatii Cambridge – este cea mai mare institutie de evaluare a limbii engleze, care a castigat aceasta acreditare prestigioasa de la UCAS, organizatia responsabila de coordonarea aplicatiilor pentru studii universitare din Marea Britanie.

Cele doua certificate Cambridge ce vor fi luate in cosiderare sunt: Cambridge ESOL Advanced and Proficiency, care au devenit un standard pentru evaluarea competentelor de limba engleza in diferite domenii educationale si profesionale.

Punctele UCAS obtinute in baza certificatelor Cambridge sunt:
Examenul si nivelul solicitat – Cate puncte UCAS obtin studentii?
Cambridge English: Proficiency grade A – 140 UCAS points
Cambridge English: Proficiency grade B – 110 Points
Cambridge English: Proficiency grade C and Cambridge English Advanced grade A – 70 Points

Faceți clic pe o stea pentru a evalua articolul!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0