Calendar bacalaureat 2013

0
(0)

Ministerul Educaţiei a publicat calendarul bacalaureatului 2013.
Prima sesiune a examenului de bacalaureat  2013 va începe în data de 10 iunie cu evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română
, potrivit unui ordin al Ministerului Educaţiei publicat pe site-ul MECTS. Evaluarea acestei probe va dura până pe data de 12 iunie.

Cea de-a doua probă, de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală la limba maternă, se va susţine între 12-14 iunie, iar evaluarea competenţelor digitale între 17-21 iunie.

Ultima probă, cea de evaluare a a competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională, se va desfăşura între 25-28 iunie.

Probele scrise vor începe în data de 1 iulie cu proba la limba şi literatura română, care va fi urmată în 2 iulie de cea la limba maternă şi în 3 iulie de proba obligatorie a profilului.

Proba scrisă la alegerea profilului şi specializării se va da în data de 5 iulie, iar rezultatele vor fi afişate pe 8 iulie până la ora 12,00 şi tot în aceeaşi zi până la ora 16,00 se vor depune contestaţiile.

Rezolvarea acestora se va face între 9 şi 11 iulie, iar afişarea rezultatelor finale pe data de 12 iulie 2013.

În cazul în care Senatul va adopta bacalaureatul profesional, probelor de la acest bacalaureat vor fi adăugate probelor de evaluare a competenţelor care vor fi comune la ambele tipuri de bacalaureat.

Cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat 2013 va începe în perioada 15-19 iulie.

Faceți clic pe o stea pentru a evalua articolul!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0