Bacalaureat 2011: de azi pana joi proba C de evaluare a competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala

0
(0)

Candidatii la prima sesiune a examenului de bacalaureat vor sustine de luni, 20 iunie si pana pe 23 iunie proba C de evaluare a competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala, potrivit calendarului aprobat de MECTS.

Prima proba scrisa, cea la limba si literatura romana, se va sustine in data de 27 iunie si va fi urmata in 28 iunie de cea la limba materna pentru elevii apartinand minoritatilor nationale, in data de 29 iunie – proba obligatorie a profilului, proba scrisa, iar in 1 iulie – proba la alegere a profilului si specializarii, proba scrisa.

Rezultatele vor fi afisate in 3 iulie, iar contestatiile vor putea fi depuse pe 4 iulie, intre orele 8.00 si 12.00. Rezolvarea contestatiilor se va face intre 5 si 7 iulie iar afisarea acestora in 8 iulie.

Inscrierea candidatilor pentru cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat se va face intre 11 si 15 august, iar evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala la romana in zilele de 22 si 23 august.

Intre 22 si 24 august vor fi evaluate competentele de comunicare la limba materna, in zilele de 23 si 24 la limba de circulatie internationala, iar in zilele de 25 si 26 evaluarea competentelor digitale.

Probele scrise vor incepe in data de 29 august cu cea de limba si literatura romana, care va fi urmata in 30 august de cea la limba materna si in 31 august de proba obligatorie a profilului.

In data de 2 septembrie va avea loc proba la alegere a profilului si a specializarii. Afisarea rezultatelor se va face in 4 septembrie pana la ora 16.00 si tot in aceeasi zi vor putea fi depuse contestatiile.

Rezultatele finale vor fi afisate in data de 7 septembrie.

Faceți clic pe o stea pentru a evalua articolul!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0