Inscrierile pentru sesiunea a doua a Bacalaureatului

0
(0)

Incepand de azi si pana vineri, candidatii la cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului se pot inscrie pentru a sustine examenul.

In zilele de 19 si 20 august vor fi evaluate competentele lingvistice de comunicare orala a limbii romane iar intre 19 si 21 august va avea loc evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba materna.

In zilele de 20 si 21 august se vor desfasura evaluarile competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala, iar pe 22 si 23 august cele ale competentelor digitale.

Prima proba scrisa – cea la limba si literatura romana – va avea loc in 26 august, fiind urmata de proba scrisa la limba si literatura romana pentru elevii apartinand minoritatilor nationale, in 27 august.

Proba obligatorie a profilului se va sustine in 28 august, iar cea la alegere a profilului si specializarii in 30 august.

Afisarea rezultatelor va avea loc pe 2 septembrie, pana la ora 12,00, iar depunerea contestatiilor, in aceeasi zi, pana la ora 16,00.

Contestatiile vor fi rezolvate in zilele de 3 si 4 septembrie, urmand ca afisarea rezultatelor finale sa se faca pe 5 septembrie.

Faceți clic pe o stea pentru a evalua articolul!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0